RONALDO SE VRATIO U REAL! Poznat novi klub Kristijanovog naslednika: Da li se nešto ozbiljno kuva, ili se tata i sin razdvajaju?!
Foto: Instagram

bomba

RONALDO SE VRATIO U REAL! Poznat novi klub Kristijanovog naslednika: Da li se nešto ozbiljno kuva, ili se tata i sin razdvajaju?!

Fudbal -

Sa tatom je bio u Realu, Juventusu i Mančester junajtedu, a sada je ponovo postao igrač kraljevskog kluba...

Kristijano Ronaldo Junior, sin najboljeg portugalskog fudbalera u istoriji, vratio se u akademiju Real Madrida.

Do sada je u stopu pratio salvnog oca, pa se mnogi pitaju da li se nešto ozbiljno "kuva" u Madridu, ili će se tata i sin po prvi put razdvojiti.

Podsetimo, Kristijano Ronaldo je nedavno raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom i još uvek je zvanično slobodan igrač. Već duže vreme se spekuliše da će najpopularniji igrač današnjice karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji, ali transfer još uvek nije ozvaničen.

Kristijano Ronaldo
foto: EPA-EFE/Rolex dela Pena

Njegov talentovani 12-godišnji naslednik karijeru će graditi u Real Madridu, klubu u kom je Ronaldo ostavio neizbrisiv trag.

Ronaldo je često trenirao sa sinom i da mu od malih nogu usadi radnu etiku, kako bi jednog dana postao uspešan fudbaler.

"Želim da moj sin bude fudbaler. Ja sam fudbaler i želim da i on to bude. Mislim da u sebi ima taj sportski gen. Ima te atletske sposobnosti", rekao je svojevremeno Ronaldo.

Kristijano Ronaldo Junior
foto: Profimedia

On je često isticao da neće stvarti pritisak svom nasledniku.

"Neću ga terati da bude igrač jer to dolazi prirodno. To mora da bude njegov izbor. Biće šta god poželi. Očito je da ja želim da postane fudbaler. Vrhunski, poput njegovog oca", rekao je Ronaldo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track