PONOVO VAN STROJA: Defanzivac Čelsija Džejms zbog povrede mesec dana van terena
Foto: Profimedia

BAŠ NEMA SREĆE

PONOVO VAN STROJA: Defanzivac Čelsija Džejms zbog povrede mesec dana van terena

Fudbal -

Engleski fudbaler i defanzivac Čelsija Ris Džejms odsustvovaće mesec dana sa terena zbog povrede kolena, potvrdio je londonski klub.

Džejms je na jučera meču protiv Bornmuta u Premijer ligi, obnovio povredu kolena zbog koje je morao da propusti i Svetsko prvenstvo u Kataru.

"Defanzivac Ris Džejms podvrgnut je danas pregledima, nakon što je morao da napusti igru u drugom poluvremnu duela protiv Bornmuta. Nažalost, rezultati skeniranja su pokazali da je Džejms obnovio povredu, i da će morati mesec dana da odsustvuje sa terena", naveo je Čelsi u saopštenju, a preneo Skaj Sport.

Džejms je danas objavio poruku na društvenim mrežama u kojoj je naveo koliko mu je ova godina bila "teška".

"Ovo je bila najteža godina do sada. Želim svima da se zahvalim na podršci. Sve ovo mentalno utiče na mene, i pokušavam da se nosim sa kartama koje su mi podeljene. Nadam se da će vaš kraj godine biti ispunjen mirom, radošću i srećom. Volim vas sve, vidimo se sledeće godine", napisao je Džejms.

Britanski mediji prenose da jeČelsi zainteresovan da kao zamenu za Džejmsa angažuje igrača Seltika i hrvatskog reprezentativca Josipa Juranovića

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track