ZVEZDA JE U KRUGU ODABRANIH, A ON JE SVAKOG VIKENDA SVE MANJI: Crveno-beli se izdvojili, u društvu neporaženih klubova Evrope
Foto: www.crvenazvezdafk.com

za poštovanje

ZVEZDA JE U KRUGU ODABRANIH, A ON JE SVAKOG VIKENDA SVE MANJI: Crveno-beli se izdvojili, u društvu neporaženih klubova Evrope

Fudbal -

Posle vikenda koji je za nama, samo su tri ekipe u Evropi ostale neporažene u nacionalnim fudbalskim prvenstvima.

Crvena zvezda
foto: Starsport

To su Crvena zvezda iz Srbije, Panatinaikos iz Grčke i Napoli iz Italije. Do pre dve nedelje, u ovom društvu bila je i Benfika (Portugal), a do ovog vikenda i PSŽ (Francuska).

U derbiju francuske Lig1 fudbaleri Lansa savladali su PSŽ rezultatom 3:1 i tako timu iz Pariza, koji vredi 914.550.000 evra, naneli prvi poraz u domaćem prvenstvu.

Crvena zvezda u Superligi Srbije ima skor 17 pobeda i dva remija, Napoli u Seriji A 13 trijumfa i dva nerešena ishoda, dok je Panatinaikos, koji predvodi srpski trener Ivica Jovanović, u prvenstvu Grčke upisao 12 pobeda i tri remija.

Fudbaleri Crvene zvezde poslednju utakmicu u fudbalskom prvenstvu Srbije odigrali su 13. novembra, kada su rezultatom 2:1 slavili na gostovanju u Surdulici protiv Radnika. Novu sezonu započeće 4. februara, kada će na stadionu "Rajko Mitić" ugostiti Vojvodinu iz Novog Sada.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track