KAKAV BLAM! BIVŠI FUDBALER BARSELONE U RIJALITIJU OČAJNIČKI TRAŽI DEVOJKU: Strastveno ga poljubila, pa odlučila da ga otkači!
Foto: Imago / Zuma Press / Profimedia

šta je doživeo

KAKAV BLAM! BIVŠI FUDBALER BARSELONE U RIJALITIJU OČAJNIČKI TRAŽI DEVOJKU: Strastveno ga poljubila, pa odlučila da ga otkači!

Fudbal -

Bivši fudbaler Barselone Huan Karlos učestvuje u popularnom rijalitiju "First dates" u kome samci pokušavaju da pronađu svoju ljubav.

Karlos je u restoran koji je pretvoren u TV studio ušao uz himnu Barselone, sa fudbalskom loptom u ruci.

Otkrio je da je bio član slavnog katalonskog kluba od 1998. do 2002. godine, ali nije uspeo da napravi ozbiljniju fudbalsku karijeru jer su ga povrede primorale da se rano povuče iz sporta.

Sa prethodnom partnerkom proveo je 24 godine, a sada je samac i želi da preboli svoju dugogodišnju vezu, pa se prijavio u rijaliti kako bi pronašao svoju srodnu dušu.

Huan Karlos
foto: Printscreen

Njegova pratilja u rijalitiju bila je Marija Gabrijela, devojka iz Venecuele, koja je u svom predstavljanju izjavila da želi dečka poput Đerarda Pikea.

Mislila je da je pronašla svog Pikea, ali kada joj je Karlos rekao da ima troje dece, rešila je da ga otkači.

Gabrijela je ušla u privatnu sobu strasno se poljubila sa Karlosom, ali je kasnije poručila da ne želi da ide na drugi sastanak sa njim van programa.

Rekla je da je problem što bivši fudbaler ima troje dece, jer je to za nju i njenu karijeru glumice nedopustivo.

Tako će Karlos morati da traži svoju sreću na drugom mestu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track