KOPILE JEDNO! ŠTA SE BUNIŠ, J***NA PLAVUŠO! Gnusne uvrede sramnog Aguera: Argentinac PROSTAČKIM ISPADOM zgrozio fudbalsku javnost!
Foto: Printscreen

misli da je zanimljiv

KOPILE JEDNO! ŠTA SE BUNIŠ, J***NA PLAVUŠO! Gnusne uvrede sramnog Aguera: Argentinac PROSTAČKIM ISPADOM zgrozio fudbalsku javnost!

Fudbal -

Proslavljeni argentinski fudbaler Serhio Aguero sramno je izvređao jednog fudbalera dok je komentarisao utakmicu na popularnoj striming platformi "Twitch".

Nedavno je Đerar Pike pokrenuo inovativno fudbalsko takmičenje koje nosi naziv "Kings League" u kom važe posebna pravila.

Takmiči se 12 ekipa u kojima nastupaju igrači koji nisu poznati javnosti, ali predvode ih bivši igrači i popularne javne ličnosti.

Svoj tim ima i bivši as Barselone Kun Aguero, čija ekipa "Kunisports" se prošle nedelja sastala sa XBuyer-om.

Aguero, koji je prenosi meč na popularnoj striming platforimi u jednom momentu je brutalno izvređao Karlosa Kastra koji nastupa za protivnički tim.

"Kopile jedno! Šta se buniš, j*bena plavušo. Pogledaj svoju frizuru" urlao je Aguero.

Kastro nije ostao ravnodušan na Auguerov sraman komentar.

"Već duže vreme, svaki put kada se kamera upali, ljudi daju pogrdne i nepotrebne komentare jer znaju da je ljudima to smešno", poručio je Kastro.

Inače, ideja Kings lige je da približi fudbal mlađim generacijama koje dosta vremena provode na društvenim mrežama. Pike nije oduševljen pravilima igre u fudbalu, pa je odlučio da napravi drastične promene.

Igraju se dva poluvremena po 20 minuta, pa meč traje ukupno 40 minuta. Početni udarac je preuzet iz vaterpola, igračima su dostupni brojevi od 0 do 99. Nakon žutog kartona igrač mora biti dva minuta van igre, a posle crvenog sledi isključenje. Međutim, nakon pet minuta na teren može da uđe zamena. Broj izmena je neograničen, a kada se meč završi nerešenim rezultatom izvode se penali sa centra terena.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track