ISTI JE KAO BALOTELI, MISLI DA JE VELIKI ŠAMPION! Žestoki udar na Luku Jovića: Žao mi je, mogao je da ostavi veliki trag!
Foto: EPA/Claudio Giovannini

KRITIKE

ISTI JE KAO BALOTELI, MISLI DA JE VELIKI ŠAMPION! Žestoki udar na Luku Jovića: Žao mi je, mogao je da ostavi veliki trag!

Fudbal -

Kritike na račun Luke Jovića u Italiji ne prestaju, a poslednji koji je javno govorio o Srbinu je Đovani Gali, nekadašnji italijanski golman.

On je uporedio centarfora reprezentacije Srbije sa nestašnim i uvek kontroverznim Mariom Balotelijem.

Gali je o Joviću govorio nakon utakmice Fiorentine protiv Rome u kojoj je Srbin odigrao 45 minuta pre nego što je zamenjen na poluvremenu.

"Žao mi je, jer je Jović jedan od onih veoma talentovanih igrača, koji su mogli da ostave veliki trag. Još jedan takav je Baloteli“, istakao je Gali.

Nekadašnji fudbaler Real Madrida stigao je u Firencu kao slobodan igrač na leto 2022. godine, a na 16 prvenstvenih utakmica postigao je samo tri gola.

Luka Jović
foto: Profimedia

Znatno bolji učinak ima u Ligi konferencije gde je na šest mečeva četiri puta bio strelac.

Galiju se ne sviđa koliko truda dvadesetpetogodišnji napadač pokazuje na terenu..

"Jović se nimalo ne trudi, ne ulaže nikakav napor na terenu. On misli da je došao ovde sa obeležjem velikog šampiona, ali u Firenci niko ne dobija "popust": Ili ćeš se dokazati na terenu ili će kritike pljuštati po tebi", zaključio je bivši golman.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track