IZGUBILA SAM MUŽA I MAJKU U NEKOLIKO DANA: Potresne reči supruge Danija Alvesa optuženog za SILOVANJE, a javila se i prva žena
Foto: EPA/Noushad Thekkayil, Instagram

porodica

IZGUBILA SAM MUŽA I MAJKU U NEKOLIKO DANA: Potresne reči supruge Danija Alvesa optuženog za SILOVANJE, a javila se i prva žena

Fudbal -

Dani Alves prolazi kroz najteži period u životu. Legendarni brazilski fudbaler nalazi se u pritvoru zbog silovanja i suočava se sa zatvorskom kaznom od 15 godina.

Žoana Sanz
foto: Printskrin/Instagram

Dani Alves (39), koji je igrao za Brazil na Svetskom prvenstvu u Kataru, dao je tri različita iskaza u policiji nakon što je priveden zbog silovanja jedne devojke. Sud je odlučio da mora iza rešetaka, a njegova supruga Žoana Sanz, inače manekenka, obratila se novinarima.

- Zamolila sam medije koji se nalaze ispred kuće da poštuju moju privatnost. Moja majka je preminula pre nedelju dana. Jedva sam počela da shvatam da više nije tu i onda su me počeli mučiti s muževom situacijom - napisala je Žoana na društvenim mrežama i dodala:

- Izgubila sam jedina dva oslonca u životu.

Dani Alves, Žoana Sanz
foto: Printskrin/Instagram

Porodica Danija Alvesa žestoko odbacuje optužbe da je fudbaler silovao 23-godišnju devojku u toaletu poznatog kluba u Barseloni koji se zove "Sutton". Njegov brat je rekao da je spreman da da život kako bi izvukao Danija iz "pakla", pošto trenutno niko fudbalera ne sme da posećuje u zatvoru.

U odbranu poznatog fudbalera stala je i njegova bivša žena, Dinora Santana.

- Dani ne bi nikada, ali nikada, učinio tako nešto. Nikada. To kažem jer ga poznajem 22 godine. Bila sam udata za njega deset godina. U porodici su nervozni jer žele da ga vide, ali trenutno niko ne može do njega. Znam da je tužan, ali i da je dobro - rekla je Santana, majka Alvesove dece.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track