OVAKAV POKLON SAMO RONALDO MOŽE DA DOBIJE! Belo zlato, drago kamenje, aligatorova koža... Kada vidite cenu NEĆE VAM BITI DOBRO
Foto: Fayez Nureldine / AFP / Profimedia

LUDILO!

OVAKAV POKLON SAMO RONALDO MOŽE DA DOBIJE! Belo zlato, drago kamenje, aligatorova koža... Kada vidite cenu NEĆE VAM BITI DOBRO

Fudbal -

Kristijano Ronaldo je nedavno debitovao za Al Nasr, klub iz Saudijske Arabije sa kojim je potpisao najbogatiji ugovor u istoriji fudbala.

Uz neverovatnu platu i druge prihode koje mu donosi odlazak u Al Nasr, Ronaldo će prema navodima pojedinih medija zaraditi oko 200 miliona dolara tokom 2023. godine.

Zvuči neverovatno, jer je suma zaista ogromna, a pored basnoslovne zarade, Portugalac je dobio i brutalan poklon za potpis ugovora na dve i po godine.

Bivši fudbaler Mančester junajteda je od jednog poznatog proizvođača satova dobio na poklon specijalno izrađen model koji je povezan za transfer fudbalera u Al Nasr.

Zelena boja kao počast boji zastave Saudijske Arabije, belo zlato, niz dragog i poludragog kamenja, kao i narukvica od aligatorove kože nalaze se na luksuznom modelu čija je vrednost veća od 700.000 evra.

Ronaldo je debitovao za novi klub na utakmici protiv Al Etifaka u 14. kolu Premijer lige Saudijske Arabije. Na prvom meču bio je kapiten, a Al Nasr je pobedio rezultatom 1:0.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track