NEZAPAMĆENA DRAMA U PONOĆ: Fotkao se u dresu PSŽ, mislili su da je sve gotovo, a onda je usledio ŠOK! U Parizu KIPTE OD BESA!
Foto: EPA-EFE/Ali Haider

kakav šamar

NEZAPAMĆENA DRAMA U PONOĆ: Fotkao se u dresu PSŽ, mislili su da je sve gotovo, a onda je usledio ŠOK! U Parizu KIPTE OD BESA!

Fudbal -

Prava drama odvijala se u Parizu u poslednjim minutima prelaznog roka...

Sjajni reprezentativac Maroka Hakim Ziješ definitivno je najveći gubitnik ovog prelaznog roka.

Fudbaleru Čelsija u poslednjim minutima propao je transfer u francuski Pari Sen Žermen, jer londonski klub nije na vreme poslao potrebnu dokumentaciju.

Marokanac je postigao dogovor sa francuskim klubom, stigao je Pariz slikao se u dresu PSŽ i bi je uveren da će u nastavku sezone deliti svlačionicu sa Mesijem, Nejmarom, Mbapeom i družinom. Međutim, na bizaran način transfer je propao.

Ziješ je odradio lekarske preglede i čekao je da potrebna dokumentacija stigne i Londona kako bi pozajmica do kraja sezone bila potvršenja. Ipak, pregovori između Čelsija i PSŽ su se odužili pa je krenula trka sa vremenom. Klubovi nisu uspeli da završe papirologiju u datom roku i transfer je propao.

Francuski mediji otkrivaju da je Čelsi poslao neispravan dokument, PSŽ ih je upozorio da isprave grešku, ali oni su i drugi put napravili propust. Usledio je treći pokušaj i ponovo greška. Vreme je isteklo, ispravni papiri nisu stigli i propao je transfer.

Na Parku prinčeva su navodno besni zbog toga i prirpemau želbu udruženju francuskih prvoligaša. Upravo na tu adresu, a ne u PSŽ, Čelsi je slao dokumentaciju. Kada je ona stigla u francuski klub, prelazni rok je već bio gotov.

Ovo će biti izuzetno bolan udarac za Marokanca koji se silno radovao transferu u PSŽ. On je već duže vreme nezadovoljan u Čelsiju i želeo je da promeni sredinu, ali želja mu se na kraju nije ostvarila.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track