DOMAĆE PRVENSTVO SE ZAHUKTAVA: Zvezda gostuje na krovu, Partizan dočekuje ekipu iz Lučana
Foto: Profimedia

SUPERLIGA

DOMAĆE PRVENSTVO SE ZAHUKTAVA: Zvezda gostuje na krovu, Partizan dočekuje ekipu iz Lučana

Fudbal -

Utakmicama 21. kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije - Crvena zvezda će gostovati Voždovcu, dok će Partizan dočekati Mladost GAT.

Ovu rundu takmičenja danas od 16.00 otvaraju fudbaleri Radnika i Mladosti. Radnik je poslednjeplasirani na tabeli sa samo osam bodova, dok je Mladost na 13. poziciji sa deset bodova više.

Dva sata kasnije na Banovom brdu počinje duel četvoroplasiranog Čukaričkog koji na svom kontu ma 38 bodova i osmoplasiranog Radničkog 1923 koji je do sada sakupio 25 bodova.

Sutra su na programu četiri utakmice, a prvi će na teren fudbaleri Voždovca i Crvene zvezde od 14.00.

Voždovac je prolećni deo šampionata počeo pobedom u Kragujevcu, dok su crveno-beli osvojili bod na domaćem terenu protiv Vojvodine i pokušaće da poprave utisak sa tog meča. Zvezda je prva na tabeli sa 54 boda, dok je Voždovac sedmi sa 34 osvojena boda.

FK Crvena zvezda
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

U istom terminu će fudbaleri TSC-a dočekati Napredak, a oba tima ovaj meč dočekuju posle poraza na prolećnoj premijeri. Tim iz Bačke Topole je trenutno treći tim lige sa 39 bodova, dok je Napredak na 11. mestu sa 19 bodova.

Posle osvojenog boda na stadionu "Rajko Mitić", fudbaleri Vojvodine sutra od 16.00 na "Karađorđu" dočekuju Kolubaru koja je prošlog vikenda pobedila Radnik. Novosadski tim je peti na tabeli sa 34 boda, dok je Kolubara deveta sa 23.

Subotnji program od 18.30 u Humskoj zatvaraju Partizan i Mladost GAT. Crno-beli, posle pobede u Kruševcu, ovaj meč dočekuju kao drugoplasirani tim lige sa 46 bodova i favoriti su Mladosti GAT koja je pretposlednja na tabeli sa 13 osvojenih bodova.

FK Partizan
foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

U nedelju će se odigrati još dve utakmice - Javor će od 14.00 dočekati subotički Spartak, u duelu timova koje na tabeli deli samo jedan bod, dok će od 16.00 snage odmeriti Novi Pazar i niški Radnički. Pazarci na svom kontu imaju 34 boda i šesti su na tabeli, dok je Radnički deseti sa 14 bodova manje.

Parovi 21. kola Super lige Srbije

Danas:

Radnik - Mladost (16.00)

Čukarički - Radnički 1923 (18.00)

Subota:

Voždovac - Crvena zvezda (14.00)

TSC - Napredak (14.00)

Vojvodina - Kolubara (16.00)

Partizan - Mladost GAT (18.30)

Nedelja:

Javor - Spartak (14.00)

Novi Pazar - Radnički Niš (16.00)

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track