VOJVODINA DOČEKUJE KOLUBARU NA KARAĐORĐU Rastavac: Želimo da napadamo i da osvojimo sva tri boda!
Foto: Dado Đilas

SUPERLIGA

VOJVODINA DOČEKUJE KOLUBARU NA KARAĐORĐU Rastavac: Želimo da napadamo i da osvojimo sva tri boda!

Fudbal -

Trener Vojvodine Milan Rastavac rekao je da njegova ekipa u predstojećem superligaškom meču protiv Kolubare želi da igra dobar fudbal i da osvoji tri boda.

"Radujemo se što ćemo posle dužeg perioda ponovo igrati pred našom publikom. To za nas predstavlja obavezu da se prikažemo u dobrom i kvalitetnom svetlu i da dođemo do pobede", rekao je Rastavac, prenosi klub.

"Nemamo prostora ni želje za bilo kakvu kalkulaciju. Želimo da igramo dobar fudbal, da se nametnemo, da napadamo ekipu Kolubare i da osvojimo tri boda", dodao je on.

Crvena zvezda, Vojvodina
foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Posle remija sa Crvenom zvezdom u prvom meču prolećnog dela sezone, Vojvodina će sutra na "Karađorđu" dočekati ekipu Kolubare, u utakmici 21. kola Super lige Srbije.

"Kolubara zna da se brani, imaju kvalitetan blok iz sistema 5-3-2 i iz njega izlaze u dobre kontre i moramo voditi računa o svakom aspektu igre, ako želimo da dođemo do trijumfa. Verujemo da uz dobru igru i podršku navijača možemo da izađemo kao pobednici sa ovog meča", rekao je Rastavac.

On smatra da remi i igra protiv Crvene zvezde u subotu ne moraju da imaju nikakav značaj i da će ovo biti potpuno drugačija utakmica.

"Prvo treba stajati čvrsto na zemlji, jer sve to što smo radili dobro protiv Crvene zvezde, sada neće biti toliko u prvom planu. Na ovoj utakmici potreban nam je potpuno drugi fudbalski repertoar da bismo pobedili. Mi smo radili na tome ove nedelje, spremali i igrače da se pripreme za sve na najbolji mogući način za ono što predstoji", rekao je Rastavac.

"Koncetracija i fokus moraju biti na maksimumu, jer smo došli u period prvenstva kada se sve greške skupo plaćaju. Ipak, kada ekipa iza sebe ima podršku i radi dobro, onda sve to pomaže da i fokus ostane na maksimumu. Zato i nemamo izbora za kalkulacije", naglasio je on.

Crvena zvezda, Vojvodina, Aleksandar Katai
foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Rastavac je naveo i da prelazni rok za Vojvodinu najverovatnije završen.

"Kao što smo i rekli, mi ćemo reagovati u slučaju da neki od igrača odu ili ako se na tržištu pojavi neka povoljna opcija za nas. Verujem da ovaj tim, uz naporan rad, može da iznese sve što smo zacrtali", rekao je Rastavac.

Vojvodina i njeni navijači će na meču sa Kolubarom još jednom odati počast bivšem srpskom fudbaleru i treneru Siniši Mihajloviću, koji je bio član druge šampionske generacije tog kluba.

Meč sa Kolubarom imaće i humanitarni karakter, pošto će prihod od prodaje ulaznica biti uplaćen za lečenje sedmogodišnjeg Miloša Ćelapa iz Novog Sada, koji boluje od leukemije. Takođe, na ulazima na stadion će biti postavljene kutije u koje će svi posetioci moći da ostave dobrovoljan prilog, naveo je klub.

Utakmica Vojvodina - Kolubara na programu je sutra od 16.00.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track