FUDBALERI BAJERNA PREŽIVELI PRAVU DRAMU! Bavarcima se pokvario avion prilikom povratka kući, ali tu nije bio KRAJ PROBLEMIMA!
Foto: JB Autissier / imago sportfotodienst / Profimedia

drama

FUDBALERI BAJERNA PREŽIVELI PRAVU DRAMU! Bavarcima se pokvario avion prilikom povratka kući, ali tu nije bio KRAJ PROBLEMIMA!

Fudbal -

U prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, fudbaleri Bajerna slavili su juče "Parku prinčeva" protiv PSŽ-a minimalnim rezultatom 1:0.

Vratili su se Bavarci u Minhen sa pobedom, međutim, prilikom povratka kući, fudbaleri Bajerna imali su nekoliko nepredviđenih problema.

Nemački Bild piše da je na povratnom letu iz Pariza za Minhen nastao haos, pošto je došlo do kvara tehnologije u Lufthanzi.

Zbog toga, brojni letovi su otkazani, što je uticalo i na nemačku ekipu, pa je delegacija Bajerna imala kašnjenje od 75 minuta.

Neprijatnostima tu nije bilo kraja, pošto prilikom sletanja u Minhen, dogodio novi kvar, pa delegacija nemačkog šampiona nije mogla da izađe iz aviona oko 15 minuta, jer šatl autobus nije bio dostupan.

Iz Lufthanze su saopštili da kompjuterski sistemi za ukrcavanje ne rade i da su zbog toga svi domaći letovi u Nemačkoj bili otkazani, a od putnika je zatraženo da koriste voz.

Kako piše pomenuti list, zbog građevinskih radova na železničkoj pruzi u Frankfurtu, nastali su određeni problemi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track