DA NIJE SVE U PARAMA, PSŽ JE ČIST DOKAZ! U Parizu je nešto TRULO - GAZDA neka stavi prst na čelo i zapita se U ČEMU JE PROBLEM!
Foto: Mutsu Kawamori / AFLO / Profimedia

nešto mora da se menja

DA NIJE SVE U PARAMA, PSŽ JE ČIST DOKAZ! U Parizu je nešto TRULO - GAZDA neka stavi prst na čelo i zapita se U ČEMU JE PROBLEM!

Fudbal -

U prvom meču osmine finala Lige šampiona, fudbaleri Pari Sen Žermena izgubili su na svom stadionu od minhenskog Bajerna minimalnim rezultatom, i po ko zna koji put Parižani su razočarali svoje navijače, koji ipak ne gube nadu da će njihov tim kad-tad osvojiti "ušati" pehar.

Koliko je PSŽ bio katastrofalan na jučerašnjem meču, doduše pogotovo u prvom poluvremenu, svedoči činjenica da tim Kristofa Galtijea nije uputio nijedan udarac ka golu nemačkog šampiona, u prvih 45 minuta.

U Parizu je nešto "trulo", to je neminovno, pa kada se uzme u obzir koliko je novca uloženo u ovaj "projekat", kako bi mnogi rekli, navijači sa razlogom mogu da budu nezadovoljni. Dres PSŽ-a nose najveća fudbalska imena, pare nisu problem, ima ih na izvoz, pa ljudim širom sveta nije jasno kako ovaj klub ne pokori konkurenciju i ne popne se na krov Evrope.

Sve ovo ne bi bilo toliko čudno i katastrofalno, ali imajući u vidu da je od dolaska Arapa u francuskog giganta uloženo oko 1.400.000.000 evra, navijači imaju apsolutno pravo da od ovog kluba traže da se najviši ciljevi ispune, a na čelnicima PSŽ-a je da stave prst na čelo, i zapitaju se zbog čega klub iz Pariza pruža partije ispod svakog očekivanja.

Očigledno je atmosfera i hemija u timu iz Pariza očajna, nedavno se pojavila informacija da je nastao sukob između nekih igrača i sportskog direktora kluba, a jasno je da sve polazi iz svlačionice.

- Ova primedba se nije dopala Nejmaru i Markinjosu. Dve strane su ušle u verbalni sukob, koji je iznenadio sve u klubu. Nejmar je protiv Monaka igrao 90 minuta, a tokom meča je bio nervozan, jer je tokom utakmice gunđao i psovao. Čak je bio oštar i prema nekim saigračima. Na kraju su Kamposove kritike bile kap, koja je prelila čašu - pisao je "Ekip" nedavno.

U revanš meču osmine finala Lige šampiona, Parižani će morati da zaigraju mnogo bolje kako bi "izbacili" moćni Bajern i obezbedili plasman u novu rundu takmičenja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja