TOP 3 DOBITAKA - Pogledajte kako to rade MAJSTORI KLAĐENJA! (FOTO)
Foto: Promo

TOP 3 DOBITAKA - Pogledajte kako to rade MAJSTORI KLAĐENJA! (FOTO)

Fudbal -

Najveće kvote, najveće isplate

Protekla nedelje bila je veoma aktivna i uzbudljiva kada je fudbal u pitanju. U susret vikendu i novim okršajima u mečevima top liga, podestimo se šta je sve obeležilo nedelju iza nas i kakvi su dobici „pljuštali“ u sportskoj kladionici Meridian!

Za početak vredan pomena je tiket odigran prošle subote – majstor klađenja vezao je četiri utakmice, dve iz Bundeslige, jednu iz Premijer lige i jednu iz francuske Lige 1. Uz kombinaciju golova i standardno najveće kvote na svetu u Meridianu, na uplatu od 6.000 dinara, gospodin je „inkasirao“ fantastičnih 421.360,37 DINARA!

tiketi
foto: Promo

U Meridianu je trenutno aktivno takmičenje „traži golove – pronađi bonus“, a sve što je potrebno da uradite kako biste osvojili deo spektakularnog bonusa od 100.000 RSD jeste da odigrate najviše tiketa sa igrama “ukupno golova 4+” i “ukupno golova 5+”.

POKLANJAMO 2.000 RSD ZA TIKET - KLIK OVDE!

Nastavak takmičenja u Ligi šampiona doneo nam je i novog dobitnika. Ovoga puta, usledila je kombinacija fikseva i prelaza iz mečeva kiparskog Kupa, Premijer lige, španske La Lige i Lige šampiona. Siguran u odabiru i na uplatu od 350 dinara, novi majstor klađenja iz Meridiana u sredu uveče zaradio je 264.792,32 DINARA!

tiketi
foto: Promo

U susret vikendu, kao i novom fudbalskom maratonu za top lige stižu NAJNOVIJE IGRE. Istražite ponudu i klikom na ovaj link pogledajte šta su to novo spremili bukmejkeri sportke kladionice Meridian.

POKLANJAMO 2.000 RSD ZA TIKET - KLIK OVDE!

A za kraj ove serije dobitnik tiketa, stiže još jedna poslastica – sigurica reklo bi se, za jaču uplatu, ali lagani prolaz. Uz dvojke na Servet, Mančester siti i Benfiku, kečeve na Real i Dortmund, na uplatu u iznosu od 5.000 dinara ovom igraču je veče završeno sa 167.562,90 DINARA u džepu!

tiketi
foto: Promo

Nema potrebe da „trljate“ oči, jer ovi dobici su pravi! Uz fudbalsko znanje i malo sreće u Meridianu je sve moguće, a ukoliko želite da se ovog vikenda i vi nađete na listi dobitnika – registrujte se već danas na sajtu meridianbet.rs, preuzmite bonus 2.000 RSD i sastavite pobednički tiket!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track