ŠOK PRIZNANJE POZNATE ODBOJKAŠICE! Nejmar u CENTRU SKANDALA: Hteo je da spava sa mnom i sa mojom sestrom bliznakinjom!
Foto: EPA/Christophe Petit Tesson, printscreen/Instagram

veselo

ŠOK PRIZNANJE POZNATE ODBOJKAŠICE! Nejmar u CENTRU SKANDALA: Hteo je da spava sa mnom i sa mojom sestrom bliznakinjom!

Fudbal -

Brazilska odbojkašica, Kejla Alveš Ramaljo, poznatija kao Ki Alveš, šokirala je svet svojim priznanjem da je čuveni fudbaler Nejmar želeo da spava sa njom, i njenom sestrom bliznakinjom.

Kejla je veoma popularna na društvenim mrežama, na Instagram profilu ima preko 1,8 miliona pratilaca, dok je aktivna i na "Onlyfans" platformi.

Svakodnevno se susreće sa velikim brojem udvarača, a među njima se našao i fudbaler Pari Sen Žermena, Nejmar. Čuveni Brazilac se nije udvarao samo njoj, već i njenoj sestri bliznakinji Kit.

- Znate li šta je rekao? Ko zna, možda završim sa obe. Sestra i ja razgovaramo o svemu. Zar je stvarno mislio da to neću spomenuti? Da joj nije poslao poruku, i da se javio samo meni, već bih bila u Parizu - rekla je odbojkašica.

Očigledno da joj zarada od odbojke nije dovoljna, pa je Kejla odlučila da prodajom svojih golišavih fotografija sebi obezbedi dodatnu zaradu.

- Hteli mi to ili ne, to je danas moj najveći prihod. Na digitalnim platformama zarađujem 50 puta više nego od odbojke, a na "OnlyFans-u" i više jer je mesečna cena od 16 eura fiksna - zaključila je Alvešova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track