PARTIZAN POZIVA NAVIJAČE DA SE UČLANE U KLUB PRIJATELJA: Brojne pogodnosti čekaju oni koji postanu članovi kluba
Foto: FK Partizan

poziv

PARTIZAN POZIVA NAVIJAČE DA SE UČLANE U KLUB PRIJATELJA: Brojne pogodnosti čekaju oni koji postanu članovi kluba

Fudbal -

U sredu, 22. februara 2023. godine, FK Partizan pokreće zvanično članstvo u „Klubu prijatelja FK Partizan” gde članovi mogu postati svi koji vole i navijaju za crno-bele.

Svako ko postane član „Kluba prijatelja FK Partizan” dobija mogućnost različitih privilegija i učešća u aktivacijama kluba, zavisno od nivoa članstva.

Član može postati svako ko na sajtu www.partizan.rs u padajućem meniju „članstvo”, popuni sve potrebne podatke koji se potom, elektronskim putem, šalju našim partnerima ticketline.rs

Za sve članove „Kluba prijatelja FK Partizan“ će organizovati otvoren trening na početku sezone na glavnom terenu Sportskog centra „Teleoptik“, a jednom mesečno omogućen je obilazak stadiona i Sportskog centra klupskim autobusom. Uz to, omogućen je popust kod zvaničnih sponzora Fudbalskog kluba Partizan.

U ovom trenutku, svi članovi Kluba mogu ostvariti sledeće popuste:

1. Vaučer za kladionicu Soccer

2. Kafeterija vaučer pri učlanjenu u vrednosti od 500 dinara

3. Vaučer za popust od 10% u kompaniji Mona

4. Popust od 10% na usluge u medicinskom sistemu „Acibadem Bel Medic“

5. Popust od 10% na kupovinu u kompaniji Zepter

6. Popust od 10% na kupovine u prodajnim objektima „Lap top centra“

7. Sind popust od 10% na kupovinu ugostiteljskog asortimana i popust od 5% na kupovinu automobila

Dodatni benefiti koji se ostvaruju, u zavisnosti od vrste članstva: - Članstvo za novorođenče do 1. godine života: 15% popusta na opremu za bebe

- Standardno članstvo: kupovina sezonske ulaznice „Tribina” za sezonu 2023/24 po povlašćenim cenama, popust u FK Partizan Šopu, mogućnost kupovine ulaznica za gostujuće tribine kada FK Partizan igra u Evropi u okviru UEFA takmičenja (pod uslovom da takva mogućnost postoji)

- Porodično članstvo: kupovina porodične sezonske ulaznice „Tribina” za sezonu 2023/24 po povlašćenim cenama, popust u FK Partizan Šopu, popust za decu na letnjem kampu FK Partizan, popust od 10% na opremu za bebe - VIP članstvo: mogućnost kupovine VIP sezonske ulaznice „Loža“, popust u FK Partizan Šopu, mogućnost putovanja čarter letom na gostujuće utakmice u organizaciji kluba (5 mesta minimum), prijave preko sajta izvlačenje za 5 članova, poziv na koktele i proslave, mogućnost kupovine ulaznice prve kategorije kada FK Partizan igra u Evropi u okviru UEFA takmičenja (ako takva mogućnost postoji)

- Organizovani klubovi prijatelja/preko 100 članova: status kluba prijatelja se stiče učlanjenjem najmanje 100 članova. Članstvo se ostvaruje preko sajta uz upisivanje u obrascu prijave kom Klubu prijatelja pripada član. Klub sa najviše članova ostvaruje pravo na jedan komplet opreme za lokalni fudbalski klub, predsednik kluba sa najviše članova ostvaruje pravo na jedno putovanje sa klubom na inostranu utakmicu. Klub sa preko 100 članova ostvaruje pravo na „Crno-belo veče” na kome će gostovati dva fudbalera i članovi UO FKP, gostovanje veterana na utakmici sa veteranima lokalnog kluba. Tri kluba sa najviše članova u tekućoj godini ostvaruju pravo na prijateljsku utakmicu lokalnog kluba sa kombinovanim sastavom FK Partizan

Ponude i način plaćanja:

U ponudi je pet vrsta članskih kartica:

- Članstvo za novorođenče: od 0 do 1 godine – 500 dinara

- Standardno članstvo:1.000 dinara

- Porodično članstvo: 800 dinara po članu, deca od 1 do 18 godina

- VIP članstvo: 10.000 dinara godišnje

- Organizovani klubovi prijatelja/preko 100 članova: 800 dinara

Kurir sport / FK Partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track