TSC GOSTI SPARTAK U BAČKOJ TOPOLI Lazetić: Nesrećno su gubili utakmice u kojima su bili egal...
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

TSC GOSTI SPARTAK U BAČKOJ TOPOLI Lazetić: Nesrećno su gubili utakmice u kojima su bili egal...

Fudbal -

Trener fudbalera TSC iz Bačke Topole Žarko Lazetić rekao je da ekipa dobro nosi ulogu favorita, ali da mora da poštuje svakog protivnika, među kojima je i predstojeći protivnik u Super ligi Spartak.

"Mislim da ceo klub dobro nosi tu ulogu koja nam je pripisana. Ipak, ne uzimamo stvari zdravo za gotovo i svesni smo da svaka utakmica može da ode u smeru koji mi ne želimo i zato poštujemo protivnike. Ne gledamo tabelu jer znamo koliko kvaliteta Spartak ima, bez obzira na probleme u ovoj sezoni. Nesrećno su gubili utakmice u kojima su bili egal, sa golom razlike i to u poslednjim minutima. Imaju dobar tim i kvalitetne pojedince i pozicija na tabeli koju zauzimaju nije realna", rekao je Lazetić.

Žarko Lazetić
foto: Starsport©

Fudbaleri TSC-a igraju u subotu od 16 časova na svom terenu protiv Spartaka, utakmicu 23. kola Super ligr Srbije. Ekipa iz Bačke Topole je treća na tabeli sa 45 bodova, a subotički tim ima 18 bodova na 14. mestu.

Lazetić je rekao da je ekipa popravila igru u odnosu na prošlu polusezonu.

"Stojimo bolje iza lopte dok gradimo napade, nismo imali mnogo protivničkih kontranapada, u poslednja dva meča smo mnogo bolje kontrolisali utakmicu nego ranije i tome ćemo težiti u nastavku prvenstva. Posebno ćemo na to obratiti pažnju na utakmici protiv Spartaka jer znamo da napred imaju brze i kvalitetne igrače. Trudićemo se da, kada mi imamo loptu, budemo što mirniji i sigurni, a da nakon izgubljene lopte reagujemo adekvatno i ne dozvolimo kontru", naveo je on.

TSC
foto: TSC Bačka Topola

Trener TSC-a istakao je da klub nikada nije i da neće stavljati klauzule u ugovore igrača koji odu na pozajmicu.

"Naš igrač na pozajmici Stanojlović nam je dao gol ; u prvom kolu i sada svi pitaju za Bursaća koji je pozajmljen Spartaku. Bursać je po svojoj želji otišao, jer je smatrao da ne dobija dovoljnu minutažu i mi mu želimo sve najbolje. Fudbal je kolektivni sport i ako Spartak kao tim zasluži da nas pobedi i bude bolji od nas, nemam nikakav problem da Bursać bude najbolji igrač na terenu", rekao je.

"To je naš stav za sve igrače koji odu na pozajmicu. Svi oni se bore za sebe i pokušavaju da se istaknu, a mi nikome ne želimo da uskratimo šansu i verujemo da svi treba da imaju ravnopravne uslove za borbu", dodao je Lazatić.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track