JEZIVI DETALJI NESREĆE! Trener Veleža NE MOŽE DA DOĐE SEBI posle užasa - Među povređenima je i jedno dete, molim Boga za njega!
Foto: Printscreen/Instagram/crnahronikabih

strašno

JEZIVI DETALJI NESREĆE! Trener Veleža NE MOŽE DA DOĐE SEBI posle užasa - Među povređenima je i jedno dete, molim Boga za njega!

Fudbal -

Trener Veleža Avdo Kalajdžić opisao je detalje užasa, nakon što je autobus u kom su se nalazili njegovi igrači udario u automobil.

Fudbaleri Veleža krenuli su ka Srebreniku, jer sutra igraju utakmicu 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a u mestu Srednje autobus sa igračima sudario se sa jednim automobilom.

Oni su krenuli put Srebrenika, gde ih sutra čeka utakmica 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

- Brzo smo reagovali i priskočili u pomoć povređenim iz smrskanog automobila - rekao je Kalajdžić za "Avaz" i potom dodao:

- U automobilu ih je bilo šest ili sedam. Među njima bilo je i jedno dete, daj Bože da ostane živ. Boga molim za njega, jedva smo ga izvukli iz automobila, svi mi – igrači i treneri, morali smo odvaljivati delove automobila da bi pomogli povređenima. Kasnije je došla Hitna pomoć i odvezla povređene, njih četiri, pet, a sa nama su ostale dve devojke koje nisu bile teže povređene, a svi kritični putnici iz automobila su odvezeni u bolnicu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track