JAKA IMENA UZ LEGENDE: Ovo su timovi Džajića i Vidića pred izbore u FSS
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

PODRŠKA

JAKA IMENA UZ LEGENDE: Ovo su timovi Džajića i Vidića pred izbore u FSS

Fudbal -

Izbori za predsednika FSS zakazani su za 14. mart, a kandidati za mesto prvog čoveka u srpskom fudbalu odredili su spiskove svojih timova.

U trci za poziciju predsednika ušli su Dragan Džajić i Nemanja Vidić kojima je rok za slanje predloga konačnih sastava Izvršnog odbora FSS do ponedeljka u 14 časova.

Uz šanse da dođe do korekcija u poslednjim trenucima, "Sport klub" je objavio spisak timova legendarnih fudbalera.

Tim Dragana Džajića:

Branislav Nedimović, Ljubiša Tumbaković, Vladan Gašić, Dragan Simović, Marko Zdravković, Nebojša Živanović, Vladimir Petrović Pižon, Dragomir Lazović, Dejan Delević, Sandra Sremčević.

Tim Nemanje Vidića:

Branko Milutinović, Milorad Mažić, Petar Jovanović, Slavoljub Muslin, Dragoljub Vukadinović, Milan Jovanović, Veroljub Dugalić, Danko Lazović, Jovana Damnjanović, Branko Babić, Vladimir Dugalić, Dragomir Stanković, Ivan Karapetrović, Rade Todorović.

Trka se zahuktava, spiskovi koji su se pojavili nisu konačni, a u narednim danima sve će biti jasnije javnosti u Srbiji.

Podsetimo, FSS od marta 2021. godine nema predsednika, pošto je Slaviša Kokeza tada podneo ostavku.

Nenad Bjeković kao potpredsednik obavljao funkciju predsednika, a očekivalo se da upravo on postane novi predsednik.

Međutim, posle haosa koji je nastao neposredno pred početak Svetskog prvenstva u Kataru u prostorijama FSS u Staroj Pazovi, Bjeković je odustao od kandidature, a 14. marta konačno bi srpski fudbal trebalo da dobije lidera.

Kurir sport/Sport klub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track