PRAVEDNA PODELA BODOVA POD BAGDALOM: Napredak remizirao sa Spartakom u Kruševcu
Foto: FK. Napredak

SUPERLIGA SRBIJE

PRAVEDNA PODELA BODOVA POD BAGDALOM: Napredak remizirao sa Spartakom u Kruševcu

Fudbal -

Na stadionu “Mladost” u Kruševcu Napredak i Spartak odigrali su nerešeno (1:1).

Još u prvom minutu gosti su pripretili, ali je Luka Bijelović bio neprecizan u izglednoj situaciji. Napredak je uzvratio i već u 5. minutu poveo sa 1:0. Đeković je odlično šutira i pogodio prečku, a lopta je zatim prešla gol linuju, što je potvrdila VAR tehnologija. Čarapani su imali još jednu dobru priliku – Šarić je bio neprecizan u 44. minutu.

Drugo poluvreme je bilo zanimljivije, jer su i jedni i drugi kidisali na gol protivnika. Gosti su imali više sreće i u 71. minutu su izjednačili sa bele tačke. Strelac vodećeg gola za domaćina – Đeković postao je i tragičar, jer je u svom kaznenom prostoru nagazio Stanića i sudija je bio neumoljiv.

Siguran u izvođenju jedanaesterca bio je Luka Bijelović, koji je prevario Petrića. Čuvar mreže Napretka se bacio na svoju desnu stranu, a realizator je loptu plasirao u suprotnu stranu.

Kruševljani su u nastavku utakmice pojačali ofanzivu, kao i gosti, imali još neke polušanse, ali ništa nisu uspeli da promene. “Golubovi” odlaze kući pevajući, a domaćini ostaju da žale što nisu ostvarili i treću uzastopnu pobedu.

Suma sumarum – rezultat je pravedan.

MOZZART BET SUPERLIGA - 25. KOLO NAPREDAK - SPARTAK - 1:1 (0:0)

(Đeković 5 – Bijelović, penal 71.)

Kruševac. Stadion: Mladost Sudija: Marko Ivković

Napredak: Petrić, Kerkez, Đeković, Jovanović S, Vukajlović, Krstić (od 55. Knežević ), Putinčanin, Stanković , Bastajić (od 88. Ljubomirac), Šarić (od 76. Rosnup), Matić (od 55. Čečarić).

Spartak: Dubljanić, Marinković, Bugarin, Dunđerski (79. Tanasin), Tošeski, Šimura, Ado, Todoroski, Stanić (od 90. Đurasović), Bijelović, Hrstić (od 79. Rošević).

Napredak je na 10. mestu tabele Super lige Srbije sa 26 bodova, aSpartak je na 11 mestu sa 23. boda.

Ž. Milenković / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track