ODUŠEVLJEN SAM ŠTO JE PSŽ ISPAO! Reči legendarnog asa ODZVANJAJU Evropom: To nije ekipa, to je jedan VELIKI NERED! (VIDEO)
Foto: Shaun Brooks / Actionplus / Profimedia

osuo paljbu

ODUŠEVLJEN SAM ŠTO JE PSŽ ISPAO! Reči legendarnog asa ODZVANJAJU Evropom: To nije ekipa, to je jedan VELIKI NERED! (VIDEO)

Fudbal -

Legenda engleskog fudbala i Liverpula, Džejmi Karager, žestoko je isprozivao Pari Sen Žeremen nakon eliminacije u osmini finala Lige šampiona.

Bivši fudbaler, a sada ugledni analitičar, ne krije da se raduje novom neuspehu Parižana u najelitnijem evropskom takmičenju.

Podsetimo, skupoceni francuski tim još jednom je razočarao svoje navijače nastupom u Ligi šampiona. Iako su sa najvećim mogućim ambicijama ušli u takmičenje, doživeli su neuspeh već u osmini finala, pošto su u dvomeču poraženi od Bajern Minhena ukupnim rezultatom 3:0.

"Iskreno, oduševljen sam što je PSŽ ispao. Ne sviđa mi se kako su složeni, to nije ekipa, nego jedan veliki nered. U pet od sedam sezona su ispali u osmini finala, a troše više novca od bilo koga drugog. Imaju najbolje igrače na svetu, individualce koje svi volima, ali drago mi je da se ovo dogodilo jer se još jednom pokazalo koliko je ekipa važna. Oni nisu ekipa i Kilijan Mbape mora da napusti taj klub", poručio je Karager.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track