KARMA JE ČUDO - OTPISANI SERVIRALI OSVETU BOGATIM PARIŽANIMA! PSŽ iz Lige šampiona izbacili igrači koje su "oterali" iz kluba!
Foto: Nderim Kaceli/LiveMedia / / Sipa Press / Profimedia

neverovatno

KARMA JE ČUDO - OTPISANI SERVIRALI OSVETU BOGATIM PARIŽANIMA! PSŽ iz Lige šampiona izbacili igrači koje su "oterali" iz kluba!

Fudbal -

Još jedna sezona - još jedno veliko razočaranje... Prebogati Pari Sen Žermen ponovo je zaustavljen u osmini finala Lige šampiona!

Parižani su na startu nokaut faze doživeli neuspeh protiv Bajern Minhena koji je u dvomeču slavio ukupnim rezultatom 3:0. Nakon 0:1 na Parku prinčeva, Bavarci su na svom terenu slavili 2:0 i zasluženo izborili mesto u četvrtfinalu.

Najzanimljivije od svega je to što su bogatim Svecima presudili njihovi bivši igrači - Čupo Moting i Kingsli Koman! Naime, Kingsli Koman je doneo pobedu Bajernu u prvom meču u Parizu, dok je Čupo Moting na Alijanc areni postigao prvi gol za Bajern.

Oba igrača nastupala su za Pari Sen Žermen i puštena su bez obeštećenja.

Koman je dete PSŽ, prošao je mlađe kategorije kluba i stigao do prvog tima, a onda je 2014. godine pušten u Juventus kao slobodan igrač. Sada je standardan u u Bajernu i u seniorskom fudbalu još uvek nije odigrao sezonu u kojoj nije osvojio titulu prvaka države sa klubom za koji nastupa.

Kingsli Koman
foto: Profimedia

I Čupo Moting je bio otpisan u Pari Sen Žermenu, napustio je klub bez obeštećenja i na kraju završio u Bajernu gde blista ove sezone. Probio se u prvi plan nakon odlaska Roberta Levandovskog i postao udarni napadač Bavaraca. Postigao je 10 golova u Bundesligi, tri u Kupu Nemačke i četiri u Ligi šampiona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track