TSC DOČEKUJE MLADOST Lazetić: Važno nam je da budemo agresivni, čvrsti i defanzivno organizovani
Foto: Starsport©

SUPERLIGA

TSC DOČEKUJE MLADOST Lazetić: Važno nam je da budemo agresivni, čvrsti i defanzivno organizovani

Fudbal -

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je da njegova ekipa ne beži od uloge favorita u predstojećoj utakmici protiv Mladosti, ali da ga ne zavarava protivnikova pozicija na tabeli.

"Jasno nam je da Mladost nije u dobroj poziciji koja nije realna kada se analizira na koji način su gubili duele, odnosno da su neretko bez bodova ostajali u poslednjim minutima utakmica. Činjenica je da nisu pobedili ni jedanput u ovoj polusezoni, ali mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da se to ne preokrene baš protiv nas", rekao je Lazetić, prenosi klub.

Fudbaleri TSC-a dočekuju sutra ekipu Mladosti iz Lučana, u 27. kolu Super lige.

TSC je, posle 26 odigranih kola, treći na tabeli sa 52 osvojena boda, dok je Mladost trenutno na 14. poziciji i ima 21 bod na svom kontu.

"Važno nam je da budemo agresivni, čvrsti i defanzivno organizovani, da kontrolišemo napade kao što nam je usplo na meču protiv Kolubare, kada protivniku nismo dozvolili da uradi ništa ozbiljno", rekao je Lazetić.

"Bio bih zadovoljan da ponovimo taj defanzivni pristup i protiv Mladosti, jer je to izuzetno važno protiv ekipe koja ima iskusne igrače koji znaju da igraju fudbal i ako im se da prostor mogu da budu opasni. "Bićemo maksimalno mobilisani, jer očekujem najbolju moguću verziju ekipe iz Lučana upravo na utakmici protiv nas", dodao je on.

Lazetić je konstatovao da Mladost godinama gaji isti stil igre, za koji ne veruje da će se mnogo menjati protiv TSC-a.

"Mislim da će igrati onako kako ih nateramo i kako im budemo dozvolili. Nadam se da ćemo uspeti da se nametnemo u dovoljnoj meri i budemo fokusirani, odgovorni i koncentrisani tako da tok igre usmerimo u pravcu koji nama odgovara i predupredimo probleme koje ekipa Mladosti može da nam napravi", zaključio je Lazetić.

Vezni igrač Luka Ilić se složio sa mišljenjem svog trenera da Mladost iz Lučana nije ni malo naivna ekipa.

"Očekuje nas još jedna teška utakmica u nizu. Ipak, po meni mi smo mnogo kvalitetniji tim i sva tri boda treba da pripadnu nama. Poštujemo svakog protivnike i pred svaku utakmicu radimo analize, tako da kod nas ne postoji veliki pritisak i verujemo u pobedu", kazao je Ilić.

Utakmica TSC - Mladost na programu je sutra od 18.00 u Bačkoj Topoli.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track