RADNIČKI GOSTUJE U SUBOTICI Šarac: Potrošili smo mnogo kredita, maksimalno ozbiljno protiv Spartaka
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

RADNIČKI GOSTUJE U SUBOTICI Šarac: Potrošili smo mnogo kredita, maksimalno ozbiljno protiv Spartaka

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Dragan Šarac rekao je danas ;da će njegova ekipa sa predstojećeg gostovanja Spartaku pokušati da se vrati sa pozitivnim rezultatom - makar jednim osvojenim bodom.

"Potrošili smo mnogo kredita ove sezone. Svi igrači koji su nam na raspolaganju moraju shvatiti ozbiljnost situacije i važnost ovog meča i u njega moraju ući maksimalno motivisano i koncentrisano. Pokušaćemo da se iz Subotice vratimo sa pozitivnim rezultatom - makar jednim bodom na našem kontu", rekao je Šarac na konferenciji za novinare, prenosi klub.

Radnički Niš
foto: Ivana Pejčić

Fudbaleri Radničkog gostuju sutra ekipi Spartaka, u utakmici 27. kola Super lige Srbije.

Tim sa Čaira je trenutno 13. na tabeli domaćeg šampionata sa 23 boda, dok je Spartak poziciju iznad sa bodom više.

"Cele nedelje smo razgovarali i dobro radili na otklanjanju ;slabosti koje smo uočili na prethodnim utakmicama", rekao je Šarac.

Govoreći o kadrovskim problemima pred ovo gostovanje, Šarac je naveo da su "roviti" Andreja Stojanović, Miljan Škrbić i Saša Marjanović i da će nakon današnjeg treninga odrediti putnike za Suboticu.

"Imamo još četiri utakmice do kraja regularnog dela prvenstva, a nakon ove sa Spartakom sledi reprezentativna pauza, imamo ;dovoljno vremena i prilika da popravimo utisak i skor", rekao je Šarac.

"Rotiraćemo neke igrače i pružiti priliku i ostalim fudbalerima, a na njima je da je iskoriste. Svi moraju da doprinesu pozitivnom rezultatu, kako starteri tako i igrači koji ulaze sa klupe", dodao je trener Radničkog.

Utakmica Spartak - Radnički Niš na programu je sutra od 15.00 na subotičkom Gradskom stadionu.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track