PONOS SRBIJE! VIŠE OD 150 MALIŠANA SA KOSOVA I METOHIJA BODRI VEČERAS ORLOVE: Prešli su veliki put da bi bili uz svoju Srbiju
Foto: FSS

velika podrška

PONOS SRBIJE! VIŠE OD 150 MALIŠANA SA KOSOVA I METOHIJA BODRI VEČERAS ORLOVE: Prešli su veliki put da bi bili uz svoju Srbiju

Fudbal -

Za naš najbolji nacionalni tim meč sa Litvanijom predstavlja novi početak i novi pokušaj da se kroz novi ciklus kvalifikacija Orlovi konačno plasiraju na završnu smotru najboljih timova Starog kontinenta.

Očekuje se da će reprezentativci i selektor Dragan Stojković imati podršku više od 20.000 navijača sa tribina stadiona „Rajko Mitić“.

Među onima koji su prešli dug put kako bi bodrili naš najbolji nacionalni tim su i mališani iz kosovsko pomoravskog okruga Kosova i Metohije.

Više od 150 dečaka i devojčica biće smešteno na istočnoj tribini našeg najvećeg stadiona u nadi da će se radovati pobedi Srbije i osvajanju prva tri boda.

Našim „orlovima, selektoru Stojkoviću, stručnom štabu, kao i rukovodstvu, predsedniku Draganu Džajiću, potpredsedniku Branislavu Nedimoviću i ostalima u ime svih koji dolaze večeras iz naše južne pokrajine mnogo sreće večeras i u kompletnim kvalifikacijama poželeo je Nenad Vlajković, član Privremenog organa opštine Gnjilane uz najiskrenuju želju da će se svi zajedno barem još jednom videti krajem godine i proslaviti odlazak na EP u Nemačkoj.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track