NAVIJAČI U NEVERICI! Natho doneo ŠOKANTNU ODLUKU - odlazi u zasluženu PENZIJU, a evo zbog čega se odlučio na takav potez!
Foto: @starsport

povlači se iz reprezentacije

NAVIJAČI U NEVERICI! Natho doneo ŠOKANTNU ODLUKU - odlazi u zasluženu PENZIJU, a evo zbog čega se odlučio na takav potez!

Fudbal -

Kapiten fudbalske reprezentacije Izraela i igrač Partizana Bibars Natho oprostiće se u utorak, 28. marta od nacionalnog dres na meču Izraela i Švajcarske.

Izrael će u utorak gostovati Švajcarskoj u meču drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, i biće to poslednji meč Natha za Izrael posle 14 godine nastupa za reprezentaciju.

"Osećam se zaista čudno. Volim svoje saigrače, trenera i dobro se osećam, ali je važno znati kada stati i sačuvati telo. Želim da sada svu svoju energiju usmerim na Partizan. Želim da na ovaj način svoju igračku karijeru učinim dužom, da igram još dve – tri godine i da se mom timu ceo dam na raspolaganje", izjavio je Natho.

Bibras Natho, Izrael
foto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia

Natho je za reprezentaciju Izraela odigrao 88 utakmica, od kojih je u 83 bio starter.

"Srećan sam što je na kraju sve ovako ispalo. Velika zahvalnost momcima iz moje nacionalne selekcije, jer je to bila velika noć za mene. Pre dva dana su za mene organizovali sastanak za koji su pripremili i video zbog koga sam zamalo i zaplakao", dodao je Natho.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track