RAJKOVIĆ ZBOG SPOMINJANJA SUPRUGE I VLAHOVIĆA NAPRAVIO HAOS: Pao mu mrak na oči, kap koja je prelila času bila je "AFERA KATAR"!
Foto: Nemanja Nikolić

laž koja STOJI IZA DEŠAVANJA U PODGORICI

RAJKOVIĆ ZBOG SPOMINJANJA SUPRUGE I VLAHOVIĆA NAPRAVIO HAOS: Pao mu mrak na oči, kap koja je prelila času bila je "AFERA KATAR"!

Fudbal -

Prvih nekoliko puta je iskulirao gnusna dobacivanja sa tribina, a kada je to uzelo maha, Rajković je odgovorio sramnim provokatorima.

Naime, tribine stadiona "Pod Goricom" nalaze se jako blizu terena, pa i nije neki problem da vas igrači čuju, posebno ako konstatno nešto dobacujete.

To je bio slučaj sa nekoliko provokatora koji su vođenih izmišljotinama sa društvenih mreža dobacivali Rajkoviću. Pominjali su mu suprugu, saigrača, Katar...

"Buva" koja je puštena na društvene mreže, a odnosi se da je "nešto bilo" između Rajkovićeve supruge i Dušana Vlahovića. Ponovićemo, izmišljotina.

Ta "Afera Katar" koja se u stvarnosti nije ni desila, već je bila osmišljena da se poremeti reprezentacija uzela je previše maha i ovo su posledice.

Ljudi sada sa tribina ne prezaju ni od čega i reakcija Predraga Rajkovića je potpuno normalna i ljudska. Pogađaju ga uvrede na račun njegove porodice.

Na društvenim mrežama svako može da napiše šta mu je volja. A, kada se sve proširi kao što je to slučaj sa celom ovom pričom, epilog su scene poput one u Podgorici.

A, to što se radi o nečemu što je totalna glupost, ma ko mari za to... Važno je vređati.

Bilo, ne ponovilo se.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track