NEVIĐENI CIRKUS U SRPSKOM FUDBALU: Igrači, treneri, čak i FUNKCIONERI napali sudiju, on promenio odluku i izazvao HAOS (VIDEO)
Foto: Printscreen

NEVEROVATNE SCENE

NEVIĐENI CIRKUS U SRPSKOM FUDBALU: Igrači, treneri, čak i FUNKCIONERI napali sudiju, on promenio odluku i izazvao HAOS (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Inđije pobedili su Trajal u 26. kolu Prve lige Srbije pogotkom sa bele tačke u samoj završnici utakmice.

Iz Trajala tvrde da je za pobedu Inđije zaslužna sudijska četvorka, a u snimku koji su objavili na društvenim mrežama naveli su situacije za koje smatraju da su sporne.

Kruševljani tvrde da je Milan Đoković, defanzivac domaćeg tima, napravio dva prekršaja za žuti karton, a da je samo jednom sudija Vučićević kaznio fudbalera.

Sporna je, prema mišljenju Trajala i situacija koja se dogodila pred golom Inđije, gde je na zemlji nakon jednog duela na ivici kaznenog prostora oboren Stefan Golubović.

Sudija je odlučio da ne dosudi prekršaj i ne pokaže na belu tačku.

Na kraju, utakmica se pretvorila u cirkus.

U samoj završnici utakmice dosuđen je jedanaesterac za Inđiju, iskusni Slaviša Stojanović je namestio loptu, šutirao snažno i pogodio prečku.

Lopta se nakon kontakta sa okvirom gola odbila u zemlju, a zatim ka Stojanoviću koji ju je glavom prosledio u mrežu.

Iz Trajala ističu da pomoćni sudija nije reagovao, a da je glavni dosudio indirekt pošto golman Jordanov nije dodirnuo loptu.

Međutim, usledio je neverovatan pritisak svih fudbalera i stručnog štaba Inđije koji su skočili na sudije, a prema rečima Kruševljana veliku ulogu je imao Petar Radojičić, "predsednik Inđije, Petar Radojčić, inače aktuelni sudija futsala koji ne bi smeo da bude na klupi".

Radojčić je zajedno sa ostatkom tima vršio veliki pritisak na arbitre, a slavlje fudbalera Trajala zbog toga što su "preživeli" penal u nadoknadi vremena pretvorio se u bes kada je sudija pokazao da se gol priznaje.

Gosti su tada učinili isto što i fudbaleri Inđije, trkom su došli do Vučićevića, međutim njihov pritisak nije urodio plodom, pa je domaćin došao do pobede.

Ostaje nepoznato na osnovu čega je priznat gol i da li je lopta možda prešla liniju nakon odbitka od prečke.

Inđija - Trajal 1:0 (0:0)

Strelac: Slaviša Stojanović (92. minut)

Stadion Gradski stadion Inđija

Sudija: Ivan Vučićević. Pomoćnici: Nebojša Savić, Stefan Jeremić. Četvrti sudija: Nikola Bikić. Delegat: Miodrag Radaković. Kontrolor suđenja: Milorad Vujačić

Inđija je posle 26 utakmica ima 39 bodova i nalazi se na četvrtom mestu Prve lige Srbije, dok je Trajal na 11. poziciji sa sedam bodova manje.

Prvih osam timova na kraju sezone igra će plej-of za promociju u Super ligu Srbije, dok će preostalih osam ekipa igrati u plej-autu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track