OVO BOLI - FRANCUZI UNIŠTAVAJU MESIJA! Ovako BRUTALNO PONIŽAVANJE I ISMEVANJE Argentinac nikada nije doživeo! Zbrisaće iz Pariza!
Foto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia, Printscreen Twitter

na udaru

OVO BOLI - FRANCUZI UNIŠTAVAJU MESIJA! Ovako BRUTALNO PONIŽAVANJE I ISMEVANJE Argentinac nikada nije doživeo! Zbrisaće iz Pariza!

Fudbal -

Posle ovoga Mesi će pobeći iz Pariza glavom bez obzira!

Slavnom argentinskom fudbaleru Lionelu Mesiju na kraju sezone ističe ugovor sa Pari Sen Žermenom i šanse da produži saradnju sa Parižanima gotovo i da ne postoje zbog svega što doživljava u Francuskoj od strane navijača i tamošnjih medija.

Ne samo da nije uspeo da osvoji srca navijača PSŽ, već im je postao najomraženiji fudbaler u ekipi. Nisu zadovoljni njegovim partijama u najvažnijim utakmica i više ga ne žele u klubu.

Besni su jer igrač koji zarađuje 40 miliona godišnje u sve četiri ključne utakmice u poslednje dve sezone nije pokazao ništa. Protiv Reala prošle godine i Bajerna ove sezone nije upisao ni gol ni asistenciju, a u sva četiri meča imao je ukupno tek tri udarca u okvir gola.

"Previše dobija u odnosu na ono što daje na terenu, posebno zato što ga opet nije bilo u najvažnijim utakmicama u Ligi šampiona, iz koje smo opet prerano ispali. Ne želimo ga više u klubu", jasno su poručili navijači francuskog kluba.

Svojim postupcima u poslednje vreme jasno mu stavljaju do znanja da su kivni na njega - zvižde mu na domaćim mečevima, vređaju ga i ponižavaju na sve moguće načine.

navijač PSŽ
foto: Printscreen

Jedan navijač je "sredio" Mesijev dres, tako što je iznad imena Argentinca dodao "Kristijano je bolji od..., a ispod broja 30 stoji: "Najbolji u istoriji CR7 GOAT".

Ni francuski mediji ne štede Mesija. Ugledni "L'Equipe" objavio je prilično uvredljivu karikaturu Argentinca, koja izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama.

Ovakvi ispadi navijača i francuskih medija pomažu Mesiju da lakše donese odluku o nastavku karijere. Nakon svega što je doživeo, u Parizu sigurno ostati neće.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track