OPŠTE RASULO U BAJERNU - ZAKLJUČALI SE U SVLAČIONICU: Kapiten za debakl okrivio klinca od 110.000.000 evra! Kimih urlao i psovao!
Foto: Marcel Engelbrecht / AFP / Profimedia

OČAJNA ATMOSFERA

OPŠTE RASULO U BAJERNU - ZAKLJUČALI SE U SVLAČIONICU: Kapiten za debakl okrivio klinca od 110.000.000 evra! Kimih urlao i psovao!

Fudbal -

Očajna atmosfera vlada u Bajern Minhenu...

Kada je prihvatio ponudu da sedne na klupu Bajern Minhena, nemački stručnjak Tomas Tuhel nije ni slutio kakve probleme će zateći u timu.

Bavarci su sinoć potpuno neočekivano završili takmičenje u Kupu Nemačke već u četvrtfinalu.

Bajern je na svom terenu doživeo šokantan poraz od Frajburga (2:1) i tako se oprostio od jednog trofeja.

Poveo je Bajern pogotkom Daja Upamekana u 19. minutu, da bi Frajburg izjednačio golom Nikolasa Hoflera u 27. minutu. Pravi šok doživeli su Bavarci u nadoknadi vremena, kada je nakon Musijalinog igranja rukom u kaznenom prostoru dosuđen penal za Frajburg, koji je Hofler uspešno izveo.

Nakon šokantne eliminacije glavne zvezde Bajerna bile su potpuno van sebe od besa.

Tomas Miler je pred novinarima isprozivao skupocenog superstara Musijalu, koji prema Transfermarktu vredi oko 110 miliona evra.

"Neopisivo smo prazni nakon ove eliminacije iz Kupa. Ispasti golom iz daljine i penalom u zadnoj minuti nadoknade je ultra gorgo! Je li Musijala kriv? Da. Nije smeo ići rukom na loptu, posebno na tom delu terena u samoj završnici utakmice", odbrusio je kapiten Bajerna.

Iz svlačionice Bajerna, nakon bolnog poraza odjekivale su psovke. Reporter "Sport1" televizije Keri Hau, otkrio je da se nakon meča u svlačionici odvijala prava drama.

"Ekipa Bajerna se nakon debakla zaključala u svlačionicu, u kojoj je bio i direktor Oliver Kan. Svi su bili van sebe. Čulo se kako Kimih psuje", otkrio je reporter.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track