"KRALJEVSKI" KLUB U FINALU KUPA KRALJA! Real PONIZIO Barsu na "Kamp Nou", Benzema podsetio zbog čega je jedan od NAJBOLJIH!
Foto: Sergio Ruiz / PRESSIN) / imago sportfotodienst / Profimedia

kup kralja

"KRALJEVSKI" KLUB U FINALU KUPA KRALJA! Real PONIZIO Barsu na "Kamp Nou", Benzema podsetio zbog čega je jedan od NAJBOLJIH!

Fudbal -

U okviru revanš utakmice polufinala Kupa kralja, fudbaleri Real Madrida pobedili su Barselonu ubedljivim rezultatom 4:0. Podsetimo, u prvom meču Katalonci su slavili minimalnim rezultatom.

Iako je možda bio "otpisan" pre početka meča, kraljevski klub je želeo da večeras slavi na "Kamp Nou" i obezbedi plasman u finale Kupa kralja. I u tome je uspeo.

U samom finišu prvog poluvremena, prednost Realu doneo je Vinisijus Junior posle školskog kontra napada, a prednost je duplirana u 50. minutu kada je Benzema na asistenciju Luke Modrića prelepim udarcem savladao golmana Barselone.

Za 3:0 pogodio je Karim Benzema u 58. minutu sa "bele tačke", a isti igrač je u 81. minutu stavio tačku na ovu utakmicu!

U finalu Kupa kralja, fudbaleri Reala sastaće se sa Osasunom, koja je utorak uveče posle produžetaka i rezultata 1:1 eliminisala Atletik Bilbao.

Finale je na programu 6. maja!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track