EVROPA BRUJI O SCENI IZ PREMIJER LIGE: Nikom NIJE JASNO ŠTA SE DEŠAVA! Evo šta se krije iza slike koja je ZAINTRIGIRALA sve (FOTO)
Foto: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia

Fotografija godine

EVROPA BRUJI O SCENI IZ PREMIJER LIGE: Nikom NIJE JASNO ŠTA SE DEŠAVA! Evo šta se krije iza slike koja je ZAINTRIGIRALA sve (FOTO)

Fudbal -

Prema mišljenju mnogih, u sredu uveče smo dobili fotografiju sezone kada je reč o fudbalu.

Da li je zaista tako videćemo kada se sezona završi, ali u kranjem slučaju moramo da priznamo da je fotografija intrigantna i da zahteva objašnjenje.

Na njoj se nalaze Lukaš Fabijanski, golman Vest Hema i Aleksander Isak, centarfor Njukasla.

Utakmica ova dva tima u Londonu u okviru zaostalog sedmog kola Premijer lige završena je pobedom Njukasla rezultatom 5:1, a fotografija koja se velikom brzinom proširila društvenim mrežama nastala je u 82. minutu.

Tada je Fabijanski napravio veliku grešku, izleteo je sa gola, ispao iz igre i pritom predao loptu Isaku, a on je lako postigao četvrti gol za svoj tim.

U trenucima kada su na više od 20 metara udaljenosti od gola gledali kako lopta ide prema mreži, Poljak i Šveđanin imali su identičnu reakciju.

Obojica su stavili ruke na struk i tako je nastala scena o kojoj bruji Evropa.

Onima koji nisu gledali utakmicu ni videli pogodak švedskog centarfora, ni najmanje nije jasno šta se zapravo desilo i kako to da dvojica fudbalera različitih timova imaju identičnu reakciju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track