OTVORIO DUŠU O BOLNOJ TEMI! Levandovski i njegova supruga doživeli su OGROMNU TRAGEDIJU - Poljak prvi put pričao o ovome!
Foto: Profimedia

tužno

OTVORIO DUŠU O BOLNOJ TEMI! Levandovski i njegova supruga doživeli su OGROMNU TRAGEDIJU - Poljak prvi put pričao o ovome!

Fudbal -

Proslavljeni golgeter Robert Levandovski otvorio je dušu i govorio o najtežim trenucima u životu, a kroz najteži pakao prolazio je 2016. godine.

As Barselone je u jednom dokumentarcu govorio o raznim stvarima iz privatnog života, a neke detalje, do sada, niko nije znao.

Uoči Evropskog prvenstva 2016. godine Levandovskog je zadesila velika tragedija, pošto je njegova supruga izgubila bebu.

- Morao sam da se fokusiram na fudbal, ali mi je to uvek bilo u mislima. Navijači nisu imali pojma o tome, očekivali su da ću davati golove i biti Robert - rekao je poljski golgeter i potom dodao:

- Sećam se da je Ana doletela kod mene u Francusku kada sam bio na sastanku sa reprezentacijom i ispostavilo se da je imala pobačaj. Bili smo strašno razočarani i tužni, ali smo morali da se suočimo sa istinom. Morao sam da izađem na teren i fokusiram se na ono što moram da radim. Bila je to teška situacija za nas kao porodicu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track