OVO SE DUGO ČEKALO! GLAS RAZUMA U JUVENTUSU! Vlahović je pod NEVEROVATNIM PRITISKOM! Konačno na ovaj način govori o njemu
Foto: EPA/Alessandro di Marco

TORINO

OVO SE DUGO ČEKALO! GLAS RAZUMA U JUVENTUSU! Vlahović je pod NEVEROVATNIM PRITISKOM! Konačno na ovaj način govori o njemu

Fudbal -

Praktično od starta sezone, pa i duže od toga, Dušan Vlahović trpi veliki pritisak u Italiji, od strane medija i navijača.

Centarfor Juventusa i repreznetacije Srbije nalazi se u golgeterskoj krizi, a vodeći italijanski mediji i ljudi iz fudbala često kritikuju Srbina.

Snažnom napadaču ne opraštaju ni činjenicu da je imao ozbiljnu povredu ove sezone, pa osam golova u Seriji A, dva u Ligi Evrope i jedan u Ligi šampiona na ukupno 31 utakmici, izgleda kao izuzetno loš učinak.

Čak je i poređen učinak fudbalera za Juventus i za reprezentaciju Srbije.

Kritičan je često bio i Masimilijano Alegri, trener "stare dame", ali on zbog bolesti nije vodio sa klupe utakmicu protiv Lacija u kojoj je Juventus poražen rezultatom 2:1.

Njegov posao preuzeo je pomoćnik Marko Landuči, koji je stao u odbranu Vlahovića.

"Vlahović? Nismo mu mnogo pomogli u prvom poluvremenu. Napadačima su potrebni golovi i pošteno je reći da mu nismo stvorili dovoljno prilika. Bili smo svi pomalo mekani u prvom poluvremenu", rekao je Landuči i dodao:

"Razgovarao sam s njim posle utakmice. Rekao mi je da smo imali dobro drugo poluvreme i da je prvo trebalo da bude bolje. Ali, to sam već znao", poručio je Landuči.

Poslednji gol u Seriji A Vlahović je postigao početkom februara kada je bio dvostruku strelac protiv Salernitane, a nakon toga je u mečevima Lige Evrope protiv Nanta i Frajburga.

Nakon toga je na dve utakmice za reprezentaciju Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo postigao tri gola. Prvo jedan protiv Litvanije, zatim dva protiv Crne Gore.

U međuvremenu, nakon utakmice protiv Lacija, Vlahović je, iz dosad nepoznatog razloga, ugasio nalog na društvenoj mreži Instagram.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track