OVO JE ČUVENI NAPITAK ZBOG KOJEG HALAND DAJE GOLOVE: Norvežanin je rešio da otkrije svoju tajnu! Evo, zbog čega trese mreže!
Foto: Printscreen/Instagram

kao asteriks i obeliks

OVO JE ČUVENI NAPITAK ZBOG KOJEG HALAND DAJE GOLOVE: Norvežanin je rešio da otkrije svoju tajnu! Evo, zbog čega trese mreže!

Fudbal -

Drevni Gali imali su magični napitak kojim su odbijali napade legija Starog Rima. Tako bar kaže legenda o Asteriksu i Obeliksu.

Erling Haland
foto: Paul Currie / AFP / Profimedia

U realnom životu, mnogi su se pitali gde je tajna magičnosti i produktivnosti Erlinga Halanda, koji je ove sezone, u svim takmičenjima dao 45 golova za Mančester siti.

Norvežanin je prava mašina za golove. Trese mreže sa takvom lakoćom, da je svoju magiju odlučio da otkrije svojim obožavaocima.

- Ja i moj magični napitak - napisao je Erling Haland, uz set fotki sa flašama mleka.

Sada je javnost konačno saznala da se cela magija krije u običnom kravljem mleku, koje Norvežanin svakodnevno ispija u velikim količinama.

Erling Haland
foto: Printskrin/Instagram

Erling Haland veoma je pažljiv što se tiče ishrane. Uživa u lazanjama koje pravi njegov otac, nekada takođe fudbaler Alf Inge Haland. Otkrio je i da obožava da jede iznutrice, posebno srce i jetru.

Pije isključivo filtriranu vodu. I kako često puta naglašava, pravilna ishrana je jedna od najvažnijih komponenti uspeha.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track