JUČE UVEO MILAN U POLUFINALE LŠ, A DANAS STIGLA NAGRADA! Žiru ostaje na "San Siru", italijanski velikan završio VELIKI POSAO!
Foto: Profimedia

sjajan posao

JUČE UVEO MILAN U POLUFINALE LŠ, A DANAS STIGLA NAGRADA! Žiru ostaje na "San Siru", italijanski velikan završio VELIKI POSAO!

Fudbal -

Francuski fudbaler Olivije Žiru (36) produžio je ugovor sa aktualnim italijanskim prvakom Milanom, objavio je danas klub.

"Milan sa ponosom objavljuje da je Olivije Žiru obnovio ugovor sa klubom. Olivije je važan oslonac u napadačkoj liniji Rosonera, upisao je 76 nastupa i postigao 27 golova," objavio je klub na svojoj internet stranici, a prenela HINA.

Italijanski mediji navode kako je Žiru potpisao ugovor do juna 2024. vredan 3.5 miliona evra.

"Srećan sam, ovo je najbolji način da proslavim plasman u polufinale Lige šampiona," poručio je Žiru koji će u junu proslaviti 37. rođendan.

Fancuski napadač je produžio ugovor dan nakon što je bio jedan od ključnih igrača Milana u remiju protiv Napolija (1-1), čime su "Rosoneri" odbranili pobedu od 1:0 iz prve utakmice i plasirali se u polufinale Lige šampiona.

Upravo je Žiru postigao gol za vodjstvo Milana u 43. minuti, a izjednačio je Osimen u trećoj minuti nadoknade.

Žiru je ove sezone postigao 13 golova i upisao šest asistencija u 38 utakmica u svim takmičenjima za Milan. Tokom karijere igrao je i Grenobl, Istr, Turs, Monpelje, Arsenal i Čelsi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track