MODRIĆ U TAJNOSTI POSETIO BEOGRAD: Hrvat došao u Srbiju da reši OZBILJAN PROBLEM! Samo JEDNA ŽENA trenutno može da mu pomogne!
Foto: AP Photo/Manu Fernandez

MUKE HRVATA

MODRIĆ U TAJNOSTI POSETIO BEOGRAD: Hrvat došao u Srbiju da reši OZBILJAN PROBLEM! Samo JEDNA ŽENA trenutno može da mu pomogne!

Fudbal -

Marjana Kovačević postala je poznata kao doktorka koja pomaže najvećim zvezdama svetskog sporta da se brzo oporave i vrate na teren.

Nakon Novaka Đokovića na spisku velikih zvezda koje su zatražile pomoć čuvene Srpkinje našao se i kapiten reprezentacije Hrvatske i as Real Madrida - Luka Modrić.

Modrić je tajno boravio u Beogradu kako bi uz pomoć doktorke Marijane pokušao da sanira neugodnu povredu mišića koja ga je odvojila od terena, saznaje Sport klub.

Marijana Kovačević, doktorka, Fizioterapeut
foto: Starsport

Modrić se povredio na meču protiv Đirone prošlog utorka i delovalo je u prvi mah da će biti spreman za finale Kupa Kralja i polufinalne okršaje sa Mančester sitijem u Ligi šampiona. Međutim, nakon detaljnih analiza ispostavilo se da je povreda ozbiljnije prirode i da ga čeka pauza.

Zato je rešio da potraži pomoć neprikosnovene doktorke Marijane. Posle njenih čudotvornih terapija oporavak od povrede traje znatno kraće.

"Terapije su toliko jake da jedan sat terapije zamenjuje jednu nedelju lečenja bilo kojom metodom u svetu. Dakle, ako kažu da mora mesec dana da miruje, ja problem rešim za četiri sata", otkrila je jednom prilikom čuvena doktorka.

Lista sportista koji su se lečili kod njega je dugačka... Od Dejana Stankovića, Endija Marija, Aleksisa Sančeza, Kristijana Ronalda i brojnih drugih.

Novaku trasirala put do titule na AO

Novak Đoković je pred start Australijan opena zadobio ozbiljnu povredu zadnje lože koja mu je pravila puno problema u uvodnim mečevima u Melburnu.

Srpski as je odlučio da pozove čuvenu doktorku, koja je prešla pola sveta kako bi pomogla srpskom asu da u hodu sanira povredu. I uspela je u tome! Iz dana u dan Novak se osećao sve bolje i bolje i uprkos svim problemima uspeo je na dominantan način da stigne do 10. titule na Australijan openu.

Marijana Kovačević, dr Marijana Kovačević
foto: Starsport, EPA Joel Carrett

Veliku zahvalnost za to duguje čudesnoj Marijani.

"Ne mogu da iznosim detalje niti želim, ali sam zahvalan zato što je došla. I pre nego što je ona doputovala imao sam dosta tretmana sa raznim ljudima koji su ovde i povodom ovog turnira i koji uopšte ovde žive i rade. Pokušao sam da dođem do što više stručnih lica koji bi nas, svako na svoj način usmerio šta da uradimo", rekao je Đoković i dodao:

"Setili smo se i doktorke Marijane, koja je doputovala pre nekoliko dana. Ona je prošla pola sveta da bi došla ovde i njeno prisustvo i njen rad i terapije u poslednjih nekoliko dana su mi pomogli i definitivno osećam beneficije rada sa njom", otkrio je srpski teniser.

Kurir sport/Sport klub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track