HAOS U ZVEZDI: Potukli se Babalj i Asamoa

HAOS U ZVEZDI: Potukli se Babalj i Asamoa

Fudbal -
Tuči prisustvovao i predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić

BEOGRAD - Igrači Crvene zvezde Eli Babalj i Natanijel Asamoa potukli su se na jutrošnjem treningu. Napadači kluba sa Marakane su se žestoko sukobili i tuča je trajala desetak sekundi, pre nego što su Nikola Maksimović i Marko Vešović uspeli da razdvoje ratoborne saigrače.

Zanimljivo je da su njih dvojica, zajedno sa saigračima, u tom trenutku nosili konstrukciju gola, pa je srećom izbegnuta teža povreda nekog od saigrača.

Prema izjavama očevidaca, Australijanac i Ganac su počeli verbalno da se prepucavaju, a posle psovke Asamoe "f... of", Babalj je pustio konstrukciju i krenuo u fizički obračun. Australijanac srpskog porekla je oborio Asamou i zadao mu nekoliko udaraca pesnicom pre nego su ih razdvojili saigrači.

Treningu, ali i pesničenju dvojice igrača, prisustvovao je i predsednik kluba Vladan Lukić.

Predsednik kluba, kao i trener Aleksandar Janković najavili su oštre kazne za učesnike ovog incidenta.

Ovo nije prvi sukob saigrača u Zvezdi, u sličnim incidentima učestvovali su Dišljenković i Ivan Dudić (2004), Mladenović i Janković (2005), Barkos i Jestrović (2008), Kadu i Borha (2011). Slično je bilo i u Partizanu - Čakar i Iliev (2004), Radović i Babović (2005), Lomić i Marko Jovanović (2010), prenosi Mozzart sport.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track