LEO NIJE NIŠTA POTPISAO, MEDIJI NAMERNO LAŽU: Oglasio se Mesijev otac, ljut zbog pisanja da njegov sin ide u Saudijsku Arabiju
Foto: Printscreen/Instagram

demantuju dogovor

LEO NIJE NIŠTA POTPISAO, MEDIJI NAMERNO LAŽU: Oglasio se Mesijev otac, ljut zbog pisanja da njegov sin ide u Saudijsku Arabiju

Fudbal -

Mesijev otac Horhe Mesi oglasio se o budućnosti svog sina, posle pisanje svetskih medija da će slavni Argentinac od sledeće sezone igrati u Saudijskoj Arabiji.

Leo Mesi, Horhe Mesi
foto: Printskrin/Instagram

Francuski i engleski mediji dana su plasirali informaciju da je Leo Mesi postigao dogovor sa klubom Al Hilal i da će na kraju sezone sa njima potpisati ugovor na dve godine, vredan 600.000.000 evra.

- Nismo ništa koordinisali ni sa kim. Odluka će biti doneta tek na kraju sezone. Nismo se apsolutno ništa dogovorili ni sa jednim klubom za sledeću sezonu. Odluku ćemo doneti tek kada Lionel završi šampionat sa PSŽ. Po završetku sezone biće vreme da se analiziraju i razmotre opcije, a zatim se donese odluka - napisao je Horhe Mesi na Instagramu i nastavio:

Leo Mesi, Horhe Mesi
foto: Printskrin/Instagram

- Stalno kruže glasine, a mnogi koriste ime Lionela Mesija zarad popularnosti, ali istina je samo jedna. I možemo da vas uverimo da nećemo ništa potpisati, dogovarati ili usmeno dogovarati ni sa kim dok se sezona ne završi.

Horhe Mesi, Leo Mesi
foto: Printskrin/Instagram

Argentinac je ljut na medije iz Engleske i Francuske koji su lansirali vest da njegov sin ide u Al Hilal.

- Mediji su nepošteni. Ima onih koji namerno i zlurado lažu, ne dajući nikakve dokaze o svojim informacijama, želeći da pretvore u vest bilo koju glasinu koju neko širi u sopstvenom interesu - objasnio je Mesi stariji.

Leu Mesiju na kraju sezone ističe ugovor sa PSŽ i najverovatnije neće ostati u Parizu. Barselona želi da ga vrati, ali je mnogo izvesnije da će Argentinac karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji, zbog bogate ponude.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track