MOLIM VAS, DOĐITE NA STADION! Vapaj trenera Partizana odzvanja Srbijom - Duljaj zove navijače, od njih traži samo jednu stvar!
Foto: www.partizan.rs

superliga srbije

MOLIM VAS, DOĐITE NA STADION! Vapaj trenera Partizana odzvanja Srbijom - Duljaj zove navijače, od njih traži samo jednu stvar!

Fudbal -

Sutra od 19 sati i 30 minuta fudbaleri Partizana i kragujevačkog Radničkog odmeriće snage u okviru 35. kola Superlige Srbije.

Crno-beli iza sebe imaju katastrofalnu sezonu, ali izabranici Igora Duljaja se ne predaju, pa će sve od sebe dati da se domognu drugog mesta na tabeli.

Pred sutrašnju utakmicu, medijima se obratio strateg Parnog valjka, Igor Duljaj, koji je rekao da je Radnički vrlo nezgodan protivnik, i da njegovi igrači moraju da budu maksimalno oprezni.

- U ovom trenutku razmišljam samo o narednoj utakmici, istina je da mnogo toga zavisi od drugih ekipa, ali sve to pada u vodu ako mi ne odradimo ono što se traži od nas. Prva je najvažnija, to je protiv Radničkog, oni su nezgodan protivnik, već su uzeli bodove Partizanu, moramo biti oprezni. Najvažnije je ono kako ćemo mi da izgledamo na terenu, imamo neke probleme što se tiče igrača. Belić neće moći da konkuriše za tim, bićemo oslabljeni, tako da u svakom slučaju čekam da se završi trening da se ne desi nešto nepredviđeno - istakao je Duljaj.

Partizan, Voždovac
foto: @starsport

Trener Partizana na sutrašnjem meču neće moći da računa na talentovanog Sameda Baždara.

- Baždar je obnovio povredu skočnog zgloba, Andrade se juče priključio treningu, odradio je tek jedan. Stevanović je počeo tek da trenira. Od derbija vuče povredu, koju je zalečio, videćemo posle današnjeg treninga.

Uočio je Duljaj da je atmosfera u svlačionici Partizana dosta bolja.

- Biću iskren, jesam. Počinju da pričaju, da komuniciraju, nigde ne žure, osmeh na kraju treninga, zadovoljni su. Rekao sam im, što se tiče trenažnog procesa, svi rade maksimalno, daju sve od sebe a rade ono što ja tražim, u početku je bilo teže da se sprovede ono što tražim, ali već polako hvataju ono što ja hoću od njih.

Pozvavo je Duljaj navijače Partizana da sutra u što većem broju dođu u Humsku ulicu.

- Samo da dođu... Nedostaju meni, verujem i ekipi, oni su isto ovako rekli, protiv TSC-a nije bilo obeležja, ali su bili tu. Molim vas, dođite na stadion. Politiku kluba ne vodim, ja sam trener i gledam ono što je najbolje za tim i za Partizan. Tako da... Trošim energiju na stvari na koje mogu da utičem, ja ih pozivam da dođu, neka navijaju, neka skandiraju, samo neka dođu na stadionu. Meni znači, a verujem i ekipi, ako dobro igra, onda će ih naterati da budu bolji - rekao je Duljaj.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track