NAPREDAK GOSTUJE KOLUBARI: Čarapani žele povratak na pobednički kolosek
Foto: FK Napredak

Super liga Srbije

NAPREDAK GOSTUJE KOLUBARI: Čarapani žele povratak na pobednički kolosek

Fudbal -

Napredak u nedelju gostuje Kolubari u Lazarevcu u petom kolu plej – auta, to je pravi derbi drugog dela tabele u ovoj fazi takmičenja u Super ligi Srbije.

-Približavamo se kraju, a u Lazarevcu je cilj da odigramo kao u drugom poluvremenu protiv niškog Radničkog. Rekao sam igračima – hajde da tako izgledamo od početka utakmice, da zadržimo takvu energiju i fokus tokom celog susreta i rezultat će doći kao nagrada. Propustili smo mnogo šansi protiv Nišlija i to je jedan od razloga neuspeha, jer da bi se pobedilo, neophodni su golovi. Želimo povratak na pobednički kolosek, izjavio je šef stručnog štaba Napretka Dragan Perišić.

Stručni štab Čarapana za narednu utakmicu ne može da računa na mladog Nikolu Kneževića, koji je “pocrveneo” na utakmici sa Radničkim, kao i na Đorđa Jovanovića, koji je u tom meču doživeo potres mozga.

Iz povrede, sa kup utakmice protiv Crvene zvezde, u tim se vraća Uroš Ljubomirac i spreman je za nedelju.

-Čeka nas teško gostovanje protiv veoma dobro organizovane ekipe, ali fokus je isključivo na nama. Spremamo se za nedeljni duel, da odigramo dobro i da se iz Lazarevca vratimo sa pozitivnim rezultatom, kazao je iskusni Ljubomirac na današnjoj konferenciji za novinare.

Ž. M. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track