ZVEZDA DOVODI NE JEDNOG, VEĆ DVOJICU NAPADAČA: Zvezdan Terzić najavio uzbudljiv letnji prelazni rok na Marakani
Foto: Nenad Kostić

biće bombi

ZVEZDA DOVODI NE JEDNOG, VEĆ DVOJICU NAPADAČA: Zvezdan Terzić najavio uzbudljiv letnji prelazni rok na Marakani

Fudbal -

Zvezdan Terzić bio je zadovoljan danas na promociji Baraka Bahara, za novog trenera fudbalera Crvene zvezde.

Zvezdan Terzić, Barak Bahar
foto: Nenad Kostić

Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić najavio je aktivan prelazni rok tokom leta, sa samo jednim ciljem, da ekipa spremo dočeka Ligu šampiona. Odranije crveno-beli su angažovali Pitera Olajinku i Marka Stamenića.

- Uradili smo veliki posao od januara. Mnogo toga u tajnosti, mada ovde zidovi imaju uši. Ali blizu smo dovođenja napadača. I to ne jednog nego dvojice - otkrio je Zvezdan Terzić.

Crvena zvezda je treći put zaredom osvojila duplu krunu, a Zvezdan Terzić nije propustio priliku da se zahvali treneru Milošu Milojeviću.

- Još jednom da se zahvalim Milošu Milojeviću na izvanrednim rezultatima, posvećenom radu i siguran sam da će se jednog dana vratiti. Ostavio je iza sebe otvorena vrata, mogu da komentarišem njegov sistem vrednosti. Ponašao se džentlmenski u duhu Crvene zvezde.

Zvezdan Terzić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Potom je izrazio nadu da će klub napraviti iskorak sa novim trenerom Barakom Baharom.

- Budućnost Crvene zvezde je sa Barakom Baharom. Dolazi oformljen tim koji je pokazao da zna da radi posao. Bez obzira na dominaciju u srpskom fudbalu, šest titula i sedam grupnih faza UEFA takmičenja, vreme je za iskorak. Narod očekuje da podignemo lestvicu. Treba nam sveža krv i energija, uz respekt prema igračima i trenerima koji su prethodnih godina doneli mnogo uspeha klubu - zaključio je Zvezdan Terzić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track