INĐIJA IZNELA OPTUŽBE DA IM JE NUĐEN MITO PRED MEČ: Usledila je reakcija iz Niša, Radnički se oglasio saopštenjem
Foto: Screenshot

Reakcija Nišlija

INĐIJA IZNELA OPTUŽBE DA IM JE NUĐEN MITO PRED MEČ: Usledila je reakcija iz Niša, Radnički se oglasio saopštenjem

Fudbal -

Bura posle baraž serije između Radničkog iz Niša i Inđije se i dalje ne stišava.

Nišlije su u dva meča na terenu bile bolje, posle poraza u Inđiji 1:3, slavile su na "Čairu" sa 3:0 i zadržale superligaški status.

Ali posle utakmice oba kluba su u nekoliko navrata iznela niz problema. Iz Inđije su se žalili na tretman u Nišu, da su ih navijači Radničkog ometali u hotelu i da su im izbušili gume na autobusu, zatim su Nišlije izrazile nezadovoljstvo suđenjem sudije Milanovića, a potom je stigla optužba iz Inđije da im je uoči revanša nuđen mito.

Sada su se čelnici Radničkog oglasili tim povodom.

"FK Radnički Niš je za poštovanje svih zakona Republike Srbije. Radnički daje punu podršku državnim organima da utvrde sve činjenice povodom optužbi iz FK Inđija. U svakom slučaju, mi kao Uprava Radničkog nemamo saznanja o događaju za koji nas optužuju i želimo da državni organi u što kraćem vremenskom roku utvrde činjenice i odbace sumnju sa FK Radnički.

Verujemo da će nadležni državni organi brzo otkriti istinu i da će i oni za koje se utvrdi da su podneli lažne prijave biti sankcionisani u skladu sa zakonima Republike Srbije.

Naglasili bismo i da FK Radnički osuđuje nemili događaj koji se desio ispred hotela u Nišu u kome su bili smešteni fudbaleri i stručni štab FK Inđija, kada su neodgovorna lica na parkingu izbušila gume na autobusu i po pitanju ovog događaja apelujemo na PU Niš da pronađu počinioca u što kraćem vremenskom roku.

Do okončanja istrage FK Radnički Niš se neće više oglašavati po ovom pitanju a da će nakon toga protiv podnosioca prijave, ako se utvrdi da su lažne i koriste se u cilju diskreditacije FK Radnički, adekvatno reagovati i podneti prijave protiv istih", stoji u saopštenju koje je potpisala Uprava FK Radnički Niš.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track