EVO GDE MOŽETE VEČERAS GLEDATI PIKSIJEVE ORLOVE: Srbija večeras igra meč protiv Jordana u Beču! BIĆE TOTALNO ludilo na stadionu
Foto: Dado Đilas, @starsport/Peđa Milosavljević, screenshot

prijateljski meč

EVO GDE MOŽETE VEČERAS GLEDATI PIKSIJEVE ORLOVE: Srbija večeras igra meč protiv Jordana u Beču! BIĆE TOTALNO ludilo na stadionu

Fudbal -

Reprezentacija Srbije danas će u Beču odigrati prijateljski meč sa selekcijom Jordana (stadion Austrije, početak u 20.30).

U austrijskoj prestonici delegaciju reprezentacije ugostio je ambasador Srbije. U delegaciji FS Srbije bili su potpredsednik Branislav Nedimović, generalni sekretar Jovan Šurbatović, Nenad Bjeković, selektor Dragan Stojković sa stručnim štabom, direktor A reprezentacije Stevan Stojanović i reprezentativci, kapiten Dušan Tadić i Filip Kostić.

- Ne pamtim da je u Beču bilo ovoliko interesovanje za jednu fudbalsku utakmicu. Iskreno, nisam doživeo Austrijance kao ljude koji su okrenuti fudbalu, ali ovo je neverovatno. Za svog mandata nisam imao ovoliko poziva u smislu da li možemo da pomognemo oko ulaznica i da izađemo u susret svima koji žele da budu na stadionu. To me veoma raduje, a momke koji nose dres Srbije obavezuje da budu ponovo na svom prepoznatljivom nivou i da obraduju naše navijače pobedom protiv Jordana - rekao je ambasador Nebojča Rodić i dodao:

- Neka to bude zamajac za utakmicu sa Bugarskom gde ocekujemo tri boda i nastavak uspešnog puta ka Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Prenos utakmice Srbija - Jordan možete pratiti na Areni Premijum 1 od 20.30 časova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track