PORUKA PRIJATELJU KOG VIŠE NEMA Kada je on umro Zlatan je ostao NEM, a sada ga se setio: Vožnja je završena, nedostaješ mi...
Foto: Marco Canoniero / Alamy / Alamy / Profimedia

OGLASIO SE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

PORUKA PRIJATELJU KOG VIŠE NEMA Kada je on umro Zlatan je ostao NEM, a sada ga se setio: Vožnja je završena, nedostaješ mi...

Fudbal -

Legendarni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović početkom meseca objavio je kraj karijere, a sada se tim povodm oglasio i putem društvenih mreža gde je ostavio dirljivu poruku.

"Počelo je kao san. San koji je bio nemoguć u meni svemogućem.

Rođen sam u Malmeu. Odrastao u Amsterdamu. U Torinu postao mudriji. U Barseloni sam postao lav.

Lav je odrastao u Milanu i dobio nove perspektive u Parizu. Stekao je izdržljivost u Mančesteru i zabavio se u Los Anđelesu.

I onda konačno pronašao mir u svojoj novoj domovini u Milanu.

Ja sam stvoren od tebe. A nasleđe koje se nadam da ću ostaviti su svi novi Zlatani koje sam napravio. Svi oni koji imaju lavlje srce. Svi oni kojima vatra gori u očima. Svi oni koji zaista razumeju da je nemoguće ništa. Hvala na svemu", poručio je Zlatan, a potom se obratio velikom prijatelju kojeg više nema, a puno mu je značio:

Zlatan Ibrahimović
foto: Pritnscreen/Instagram

"Mino, uspeli smo! Vožnja je završena. Bilo je to neverovatno putovanje. Nedostaješ mi", poručio je Ibrahimović prijatelju koji je preminuo prošle godine, Minu Rajoli, čuvenom fudbalskom agentu koji mu je mnogo pomogao u karijeri.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track