Nastasić zadovoljan partijom na Berrnabeu

Debi u Ligi šampiona

Nastasić zadovoljan partijom na Berrnabeu

Fudbal -
Bila je ovo moja prva utakmica u Ligi šampiona i nadam se da ću nastaviti ovako, rekao je Nastasić

Srpski fudbaler Matija Nastasić debitova je za Mančester siti u Ligi šampiona.

On je od trenera Roberta Manćinija dobio priliku da igra sa iskusnim Belgijancem Vensanom Kompanijem u poslednjoj liniji odbrane i svoj zadatak je obavio sasvim solidno. Imao je, doduše, malo treme, bilo je to primetno u nekim reakcijama, ali ne zaboravite da taj dečko iz Valjeva ima tek 19 godina i da je pre samo dve sezone bio u podmlatku Partizana.

Nastasić je posle utakmice dao intervju za Televiziju Mančester siti, a novinarka mu je čestitala na dobroj partiji.

"Zadovoljan sam. Bila je ovo moja prva utakmica u Ligi šampiona i nadam se da ću nastaviti ovako", rekao je Nastasić na italijanskom jeziku, a prevodilac je preneo ono šta je rekao na engleskom.

Mladi defanzivac je rekao da se osećao dobro i da se nije uplašio kada je saznao da će biti u startnoj postavi, ali da žali zbog rezultata, odnosno poraza.

Upitan kakvi su mu prvi utisci o Mančester sitiju, u koji je prešao tek pre nekih 20-ak dana iz Fiorentine, Nastasić je odgovorio da je prezadovoljan i saigračima i trenerom i kompletnim osobljem u klubu.Turnir u Guangdžou igra se za nagradni fond od 220.000 dolara, a pobednici će pripasti ček na 37.000 dolara i 280 WTA bodova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track