ONI SU PONOS I BUDUĆNOST PARTIZANA: Crno-beli klinci naređali fantastične rezultate u svim kategorijama!
Foto: FK Partizan

SPREMAJU SE ZA VELIKE STVARI

ONI SU PONOS I BUDUĆNOST PARTIZANA: Crno-beli klinci naređali fantastične rezultate u svim kategorijama!

Fudbal -

Mlađe kategorije Partizana već dugo se nalazi u evropskom vrhu i važi za jednu od najboljih na starom kontinentu, pa i šire.

Crno-beli su prepoznatljivi po kvalitetnom radu sa mlađim fudbalerima, a nedavno završena sezona bila je i te kako uspešna za crno-bele na čelu sa Dejanom Ristićem, koordinatorom Omladinske škole.

Pored omladinaca i kadeta koji su osvojili titule u svojim kategorijama i ostale generacije u bazi Omladinske škole Partizana su imale veoma zapažene rezultate.

Petlići (2010. godiste) su se takmičili sa dva tima, jedna ekipa u konkurenciji mlađih pionira 2009, a druga u konkurenciji 2010. godište i obe ekipe su ubedljivo osvojile prvo mesto.

Generacija 2010.
Generacija 2010.foto: FK Partizan

Takođe, generacija predpetlići (2011. godište) je osvojila prvo mesto u Fair Play ligi u konkurenciji starijih dečaka (2010. godište), a prošle godine osvojila je turnir u Budimpešti pobedivši u finalu Barselonu rezultatom 1:0.

Učestvovali su nedavno i na najboljem turniru u Evropi, u Izmiru u Turskoj, gde su u konkurenciji od 72 najbolje evropske ekipe osvojili peto mesto ostavivši mnoge evropske velikane iza sebe.

I najmlađi fudbaleri Partizana zabeležili su sjajne rezultate.

Generacija 2012. godište odigrala je odlično protiv Crvene zvezde u prvenstvu. Prva utakmica završena je bez pobednika rezultatom 1:1, dok je u drugoj pobedila večitog rivala rezultatom 2:0.

Generacija 2013. osvojila je turnir u Tirolu u Austriji gde je pobedila Red Bul Salcburg rezultatom 4:0 i dominantno osvojila turnir sa svih 10 pobeda na turniru uz gol razliku 54:5.

I generacija 2014. osvojila je prvenstvo u Fair Play ligi, kao i turnir u Zagrebu gde je u polufinalu dobila Hajduk iz Splita sa 1:0 i u finalu Dinamo Zagreb rezultatom 1:0. Potom je osvojila dominantno turnir Dragan Mance kup.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track