"MIRAN LJAKSE! SPAVAO SAM TI SA MAMOM I SESTROM ZAJEDNO" Novi skandal KONTROVERZNOG srpskog fudbalera, ovako je odgovorio navijaču
Foto: FK Borac Banja Luka

NEPOTREBNO

"MIRAN LJAKSE! SPAVAO SAM TI SA MAMOM I SESTROM ZAJEDNO" Novi skandal KONTROVERZNOG srpskog fudbalera, ovako je odgovorio navijaču

Fudbal -

Srpski fudbaler, Nikola Ninković, ušao je u obračun sa navijačem na društvenoj mreži.

Nakon sezone provedenoj u Borcu iz Banja Luke, Ninković će potražiti novi klub, a u međuvremenu Borac je obavestio javnost o rastanku sa Srbinom.

- Tokom sezone provedene u našim redovima, Nikola Ninković i Momčilo Mrkaić ostavili su svoj fudbalski trag. FK Borac želi da se zahvali Nikoli i Momčilu za sve što su dali na terenu u crveno-plavom dresu - navedeno je u objavi Borca.

Ninković se zahvalio klubu, a potom je osetio potrebu da odgovori navijaču.

- Realno i neka ste se rešili Mrkaića, ionako je prebrz za nasu ligu, us**lo ga tri gola na Pecari pa je "igračina" a kolo pre Pecare kao špic bežao Vojnoviću štoperu jedan gol na listi strelaca, nema šta igračina prava, a što se tiče debelog kockara zna se kako i zbog čega je došao u Banja Luku i neka je otpetlo što dalje - poručio je navijač.

To je razbesnelo nekadašnjeg fudbalera Partizana.

- Debeli ti je**o mamu i sestru zajedno - odgovorio je Ninković.

A, nakon što je izvesni navijač imao uvredljivu poruku 'buco, du**j ga', fudbaler je još jednom odgovorio sa 'miran ljakse'.

Nikola Ninković
foto: FK Borac Banja Luka

Ninković je na 20 utakmica u Premijer ligi BiH postigao tri gola uz šest asistencija. U izboru Sindikata profesionalnih fudbalera BiH našao se u najboljem timu prvenstva.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track