LALE SA PROVERENIM SNAGAMA: Uroš Nikolić i Lazar Carević produžili ugovore sa Vojvodinom
Foto: @starsport

SUPERLIGA SRBIJE

LALE SA PROVERENIM SNAGAMA: Uroš Nikolić i Lazar Carević produžili ugovore sa Vojvodinom

Fudbal -

Fudbalski klub Vojvodina produžio je ugovore sa svojim fudbalerima Urošem Nikolićem i Lazarom Carevićem.Kako su naveli iz Vojvodine, obojica su produžili ugovore do juna 2026. godine.

Uroš Nikolić je u Vojvodinu došao prošlog leta kao slobodan igrač, a prošle sezone je na 28 utakmica postigao osam golova i upisao tri asistencije.

I Lazar Carević je na stadion "Karađorđe" stigao prošlog leta iz Barselone i bio je standardan na golu Vojvodine, branivši na ukupno 36 utakmica.

Vojvodina je saopštila i da je prvi profesionalni ugovor sa tim klubom na period od dve godine potpisao i mladi golman iz omladinske škole "Ilija Pantelić" Uroš Jakovljević, koji će narednu sezonu provesti na pozajmici u ekipi Radničkog iz Sremske Mitrovice.

Takođe, ugovore su potpisali bivši prvotimci Vojvodine Savo Pavićević i Bojan Neziri, koji će ubuduće raditi kao pomoćni treneri u prvom timu.

Osim njih, Radoslav Batak će kao pomoćnika u narednoj sezoni zadržati Milana Stepanova, dok će Dušan Bajić i Nikola Kovačević ponovo biti uključeni u rad omladinske škole "Ilija Pantelić", navodi se u saopštenju kluba s "Karađorđa".

Kako se dodaje, iz omladinske škole je u prvi tim prebačen kondicioni trener Luka Miljević, koji će u predstojećoj sezoni, zajedno sa Aleksandrom Jovančevićem, brinuti o fizičkoj spremi prvotimaca Vojvodine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track