PRED TRANSFER OD 100 MILIONA HRVAT OTIŠAO KOD "SVEMOGUĆE" SRPSKE DOKTORKE: Došao je u Beograd, pa će tek posle da postane rekorder
Foto: EPA/Clemens Bilan

OPORAVAK

PRED TRANSFER OD 100 MILIONA HRVAT OTIŠAO KOD "SVEMOGUĆE" SRPSKE DOKTORKE: Došao je u Beograd, pa će tek posle da postane rekorder

Fudbal -

Sudeći po brojnim pouzdanim izvorima, svet će uskoro dobiti najskupljeg defanzivca u istoriji.

Hrvatski fudbaler, Joško Gvardiol, nalazi se na pragu Mančester sitija, prvaka Evrope i Premijer lige, koji je spreman da transferom obori rekord po visini obeštećenja za jednog odbrambenog fudbalera.

Kako navode svetski mediji, samo je pitanje da li će građani za transfer izdvojiti 100 miliona evra, ili nešto više od toga.

Dok čeka da Siti i njegov Lajpcig završe detalje transfera, Gvardiol je morao da dođe u Beograd na terapiju.

Gvardiol je objavio fotografiju iz hiperbarične komore, a kao što je preneo "Sport klub", veruje se da je dvadesetjednogodišnjak došao kod doktorke Marijane Kovačević, poznate po radu sa vrhunskim sportistima.

Joško Gvardiol
foto: Printscreen

Gvardiol je 21. juna imao lakšu operaciju na preponama i pretpostavlja se da je zbog toga došao na oporavak kod doktorke koju je nedavno posetio i Luka Modrić.

Nakon terapije, Gvardiol je iskoristio vreme provedeno u Beogradu u druženju sa srpskim fudbalerima, Nemanjom Radonjićem i Filipom Kneževićem.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track